Sammenlign rejseforsikringer

Indhent dine tilbud og sammenlign rejseforsikringer
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Sammenlign rejseforsikringer

Der er mange forskellige rejseforsikringsselskaber på markedet og det kan derfor være svært at finde ud af hvor det kan svare sig at tegne en rejseforsikring henne. Det kommer i bund og grund ud på hvor gammel du er og hvilke behov du har. Hvis du gerne vil sikre dig en god og billig rejseforsikring, så kan du gå i gang med at undersøge markedet og evt. ringe til nogle forsikringsselskaber. Det kan dog hurtigt komme til at tidskrævende, og hvis du derfor gerne vil spare lidt tid og penge, så kan du anvende den hjælp som du kan få på Mikonomi.dk.

Indhent dine tilbud og sammenlign rejseforsikringer Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Her på siden vil vi gerne hjælpe dig med, at finde den forsikring som passer bedst til dig og som samtidig er til en fornuftig pris. Ved at anvende Mikonomi.dk får du en række tilbud på rejseforsikringer, og du har derfor mulighed for at sammenligne de forskellige rejseforsikringer med hinanden. På denne måde sikrer du dig bedre, at finde den rejseforsikring som tilgodeser dine behov og til en pris som du har lyst til at betale. Alt du skal gøre, er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular og dine ønsker vil herefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber, der vil konkurrere om at give dig det bedste tilbud. 

Forskellige rejseforsikringer

Når du laver rejseforsikring sammenlign, så har du mulighed for at sammenligne enkeltrejseforsikringer og årsrejseforsikringer. Med en enkeltrejseforsikring får du en rejseforsikring som kan dække en enkelt rejse. Grunden til at tegne denne type forsikring, er hvis du eks. skal på et længere ophold, længere end 30 dage, eks. hvis du skal til udlandet for at studere fordi dette kan årsrejseforsikringen ikke dække. Årsrejseforsikringen dækker alle rejse på maksimalt 30 dage, som du er på inden for et år. Hvis du derfor ved, at du kommer til at rejse flere gange på et år, så kan det typisk bedst svare sig at tegne en årsrejseforsikring. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Hvad får du med en rejseforsikring?

Du har mulighed for at sammenligne hvad de forskellige rejseforsikring tilbyder, når du anvender Mikonomi.dk. Dog vil de fleste rejseforsikringer kunne tilbyde nogle standarddækninger som langt de fleste har med i deres rejseforsikringspakke. Det gælder bl.a. det følgende:

  • Mulighed for afbestilling af rejsen.
  • Sygebehandling og hjemtransport.
  • Erstatningsrejse.
  • Forsinket bagage.
  • Kompensation for ødelagte feriedage grundet sygdom eller tilskadekomst.  

Hvordan du præcist er dækket afhænger i sidste ende af det forsikringsselskab som du vælger. Sørg derfor for at have styr på hvordan du er dækket inden du rejser. Hvis du evt. mangler nogle specifikke dækninger i din rejseforsikringer, så har du altid mulighed for at købe tillæg til forsikringen.