Rejsesygeforsikring

Få 3 gratis tilbud på en rejsesygeforsikring her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Rejsesygeforsikring

Med en rejsesygeforsikring, er du dækket hvis du på din rejse eks. bliver syg eller kommer til skade. Dette er meget vigtigt at have på plads, især uden for Europa hvor det blå sygesikringsbevis ikke kan dække dig, da sygebehandling ellers kan blive en meget dyr fornøjelse. Ligeledes kan har du mulighed for, at forsikre dig selv og dine ejendele når du er ude og rejse. 

Du kan læse mere om en rejsesygeforsikring her.

Få 3 gratis tilbud på en rejsesygeforsikring her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvad får du med en rejsesygeforsikring?

Når du skal tegne en rejsesygeforsikring, så har du bl.a. mulighed for at vælge om det skal være en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring, og hvorvidt den blot skal dække dig eller det skal være gældende for hele husstanden. Med en enkeltrejseforsikring er en rejsesygeforsikring, som kan dække en enkelt rejse, om det så er for en kortere eller længere periode. Det kan eks. være hvis du skal til udlandet eller måske skal backpacke rundt.

En årsrejseforsikring er derimod en rejsesygeforsikring, som kan dække alle rejser af maksimalt en måneds varighed, som du tager på inden for et år. Den er derfor mere attraktiv, hvis du rejser flere gange om året. 

Ligegyldigt om du tegner en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring, så vil du typisk kunne få den samme dækning. Typisk vil den bl.a. kunne dække det følgende: 

 • Afbestilling af rejse: 
  Skulle du gå hen og blive syg og derfor må afbestille din rejse, så kan rejsesygeforsikringen dække dine udgifter til en ny flybillet eller ombookning af din nuværende billet. 
 • Sygdom, tilskadekomst og hjemtransport:
  Du kan få udgifter dækket hvis du bliver syg eller kommer til skade, og derfor skal have behandling. Ligeledes kan hjemtransport dækkes, hvis du bliver syg eller kommer til skade. 
 • Erstatningsrejse:
  Du kan få en erstatningsrejse, hvis du skulle gå hen og blive indlagt i mere end halvdelen af din rejse.
 • Ulykke:
  Du kan få erstatning, hvis du eks. skulle blive overfaldet, du skulle få tandskader eller varige mén osv.  
 • Bagageforsinkelse: 
  Få kompensation for forsinket bagage med et vist beløb om dagen og totalset et fastlagt beløb som fremgår af forsikringspolicen.

LÆS OGSÅ: Rejseforsikring

 

Sammenlign rejsesygeforsikringer

Hvis du gerne vil sammenligne rejsesygeforsikringer, så kan du bruge Mikonmi.dk til din hjælp. Alt du skal gøre er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og vi vil herefter sørge for at du får 3 relevante tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Disse kan du sammenligne og vurdere, og i sidste ende vælge om du vil tage imod eller ej. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud igennem Mikonomi.dk.