Rejseforsikringsselskaber

Få 3 tilbud på forsikring fra de mest velansete forsikringsselskaber
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Lignende sider

Rejseforsikringsselskaber

Der findes mange forskellige forsikringsselskaber på markedet, nogle større end andre, og det kan derfor være svært for nogle, at finde ud af hvor de skal tegne deres forsikring henne. Nogle forsikringsselskaber vil kunne tilbyde billigere priser, men samtidig kan det betyde at dækningen på din rejseforsikring dermed ikke er ligeså bred som ved andre forsikringsselskaber. Du kan læse med her for at blive lidt klogere. 

Få 3 tilbud på forsikring fra de mest velansete forsikringsselskaber Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvilken rejseforsikring skal du vælge?

Når du skal vælge rejseforsikring har du muligheden for at vælge to forskellige - en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring. Skal du blot på en enkelt rejse, eks. hvis du skal ud og studere eller rejse rundt, så vil det typisk kun svare sig at tegne en enkeltrejseforsikring. Ved du er derimod, at du kommer til at rejse flere gange om året, så er en årsrejseforsikring en bedre idé at tegne. Årsrejseforsikringen vil samtidig kunne dække hele husstanden. De to vil dog typisk kunne dække det samme, som bl.a. er:

  • Sygdom og hjemtransport 
  • Ulykker
  • Erstatningsrejser
  • Forsinket bagage
  • Ødelagte feriedage grundet sygdom eller tilskadekomst
  • Mulighed for afbestilling, hvis du bliver syg

Hvor meget og hvad der dækkes, vil i sidste ende afhænge af det valgte forsikringsselskab. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Få hjælp til valg af rejseforsikring

Eftersom det kan være svært at finde ud af hvor du skal tegne rejseforsikring henne, så kan du anvende den hjælp som du kan få her på Mikonomi.dk. Her skal du blot indtaste hvilke forsikringsønsker du har, og disse vil derefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber. Disse vil konkurrere om at få dig som kunde, og vil i sidste ende typisk kunne tilbyde dig et bedre tilbud end hvis du selv opsøgte forsikringsselskaberne. I sidste ende får du 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Passer en af tilbudene dig, så kan du vælge at tage imod det. Det er helt gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud, og det kan spare dig en masse tid. Samtidig er der en større chance for at du finder netop det forsikringsselskab som passer dig og dine behov.