Rejseforsikring USA

Få tilbud på rejseforsikring til USA hos os
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Rejseforsikring USA

Står du og skal rejse til USA, hvis du eks. skal på ferie eller fordi du skal afsted for at studere, så er det vigtigt at du har en rejseforsikring på plads, så du kan blive dækket hvis du bliver syg eller kommer til skade. Ligeså snart at du rejser uden for EU, Norge, Island, Liechtenstein (EØS) og Schweiz, så er du ikke længere dækket af det blå sygesikringsbevis og derfor er det vigtigt at have en rejseforsikring, så du ikke selv skal betale for dyre lægebehandlinger, hvis en sygdom eller lign. opstår. Du kan læse mere her om rejseforsikring til USA.

Få tilbud på rejseforsikring til USA hos os Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvad får du med rejseforsikring til USA?

Det blå sygesikringsbevis kan som sagt ikke dække dig, hvis du kommer til skade eller bliver syg i USA og derfor skal du tegne en rejseforsikring for at være dækket. Du har her mulighed for at tegne en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring. Med en enkeltrejseforsikring får du en forsikring der kan dække en enkelt rejse, om du så skal studere eller blot skal på ferie i en længere periode.

Årsrejseforsikringen dækker til gengæld alle rejser du tager på inden for et år. Det vil typisk være billigere at tegne en årsrejseforsikring, da det ikke kræver mange rejser til udlandet om året før at det er billigere en tegne årsrejseforsikringen frem for enkeltrejseforsikringen. Ved du da, at du ikke kommer til at rejse meget uden for de områder hvor det blå sygesikringsbevis dækker, så kan du overveje blot at tegne en enkeltrejseforsikring. Dækningen på de to vil typisk være den samme, og det vil se sådan ud: 

  • Mulighed for afbestilling: Skulle du gå hen og blive syg før din afrejse, så kan du afbestille den og få billetten refunderet.
  • Sygebehandling og hjemtransport: Du kan få dækket udgifter til sygebehandling og hjemtransport, hvilket kan blive meget dyr - især sygebehandlingen.
  • Erstatningsrejse: Skulle du være så uheldig, at du bliver indlagt i mere end halvdelen af din rejse, så kan du få en erstatningsrejse.  
  • Ødelagte feriedage på grund af sygdom eller tilskadekomst: Rejseforsikringen kan give dig kompensation for ødelagte feriedage (rejsens pris pr. dag), det kunne eks. være hvis du bliver indlagt eller skal hjemtransporteres. 
  • Forsinket bagage: Bliver din bagage forsinket, typisk 4-6 timer, så kan du få et vist beløb udbetalt. 

Hvor meget og hvad du er forsikret på, vil dog i sidste ende afhænge af det valgte forsikringsselskab. Tjek derfor med forsikringsselskabet hvordan du præcist er dækket ind, når du rejser til USA. 

LÆS OGSÅ: Rejseforsikring verden

 

Få en rejseforsikring på plads

Det er vigtigt at få rejseforsikringen på plads inden du tager afsted, og derfor bør du komme igang med at tegne en rejseforsikring hvis du ikke allerede har gjort det. Den bedste hvorpå du kan sikre dig en god og billig rejseforsikring, er ved at undersøge markedet og evt. kontakte nogle forsikringsselskaber.

Du kan dog spare tid på dette ved at anvende Mikonomi.dk, hvor vi gerne vil hjælpe dig med at finde det bedste og billigste tilbud til dig. Alt du skal gøre er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular og dine ønsker vil herefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber.

Disse vil konkurrere om at få dig som kunde, og du her oftest kunne få et bedre tilbud end hvis du selv kontaktede forsikringsselskaberne. Dette skyldes at forsikringsselskaberne byder at underbyde hinanden for at få dig som kunde. Du vil i sidste ende få 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Er der et tilbud som passer dig, er det blot at takke ja til tilbuddet. Det er helt gratis og uforpligtende at anvende Mikonomi.dk.