Rejseforsikring verden

Indhent dine 3 tilbud på rejseforsikring til hele verden lige her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
×
Lignende sider

Rejseforsikring verden

Hvis du skal ud og rejse, så skal du sørge for at du er forsikret, så du kan blive dækket hvis du bliver syg eller kommer til skade. Men det er dog ikke altid lige let at finde ud af hvorledes du er dækket ind, når du tager på ferie. Dækker din forsikring i Europa? Dækker den i hele verden? Kan du få dækket en afbestilling? Og kan det lade sig gøre at tegne en forsikring for blot en enkelt rejse? Dette er spørgsmål, som typisk kan opstå, og som du kan blive klogere på ved at læse videre her.

Indhent dine 3 tilbud på rejseforsikring til hele verden lige her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvad er en rejseforsikring?

En rejseforsikring er noget som du frivilligt kan vælge at tegne, den er ikke lovpligtig. Det vil dog i de fleste tilfælde kunne svare sig at investere i en rejseforsikring, så du er sikker på at være dækket fuldt ind. Denne vil nemlig gå ind og dække hvis du bliver ramt af sygdom før eller under din rejse, hvis din bagage bliver forsinket, eller hvis du vil afbestille rejsen - eks. på grund af sygdom. Er du eks. på vej til USA for at studere eller rejse rundt, så kan USA hurtigt blive en dyr fornøjelse for dig, hvis du bliver indlagt og har behov for lægebehandling. I en sådan situation, vil rejseforsikringen kunne dække alle udgifter, og det er derfor ikke noget du bør spare væk. 

Du har mulighed for at tegne en rejseforsikring, der kan dække i hele verden. Rejser du eks. i Europa ved de fleste, at de kan dækkes af det blå sygesikringsbevis, hvis de bliver syge. Det blå sygesikringsbevis har dog sine begrænsninger, såsom at hjemtransport ikke er dækket. Derfor kan det være en idé at supplere det blå sygesikringsbevis med en rejseforsikring, så du kan få ro i maven over at du er fuldt ud dækket, hvis en ulykke skulle opstå.

Når du vælger rejseforsikringer, så har du mulighed for at vælge mellem en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring. En enkeltrejseforsikring vil kunne gå ind og dække en enkelt rejse. Det kan eks. være at du skal til udlandet for at studere eller skal på en længere rejse. Årsrejseforsikringen dækker derimod alle rejser du er på inden for et år, og som ikke er længere end 30 dages varighed. Hvilken du skal vælge vil afhænge af hvor meget du rejser, og om du skal på en længere rejse. Dækningen på de to vil nemlig typisk være det samme. Rejser du eks. på mindre ture flere gange om året, så kan det bedst betale sig at tegne en årsrejseforsikring. 

Hvordan dækker en rejseforsikring verden?

Hvor meget en rejseforsikring verden vil dække, vil i sidste ende afhænge af det forsikringsselskab som du vælger. Her kan der også oftest tilkøbes tillæg hvis det ønskes. Der er dog nogle standarddækninger, som stort set alle rejseforsikringer har. Det kan du se her:

  • Afbestilling: Skulle du gå hen og blive syg inden din rejse, så har du muligheden for at afbestille rejsen og få den refunderet. 
  • Sygebehandling og hjemtransport: Du kan få dækket udgifter til sygebehandling og hjemtransport i det land som du nu befinder dig i. 
  • Erstatningsrejse: Hvis du er rigtig uheldig og ender med at blive indlagt i mere end halvdelen af din rejse, så kan du få en erstatningsrejse.
  • Ødelagte feriedage: Hvis du får ødelagte feriedage grundet sygdom eller tilskadekomst, så kan du få kompensation for de dage (rejsen pris pr. dag). Det kunne eks. være at du kommer på hospitalet, eller hvis en læge beder dig om at blive indendørs.
  • Forsinket bagage: Bliver din bagage adskillige timer forsinket, så kan dette dækkes med et vist beløb. Typisk vil rejseforsikringen kræve at bagagen er 4-6 timer forsinket før at en udbetaling kan finde sted. 

En rejseforsikring kan typisk dække mere end blot dig, men dækker også hele husstanden. Skulle du have børn og en sammenlever, er disse derfor også dækket under rejseforsikringen. Sørg dog for at tjekke op for reglerne hos det enkelte forsikringsselskab, så du er sikker på at alle er forsikret inden du rejser. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

Få en god rejseforsikring verden

En god måde, at sikre sig på, at din rejseforsikring verden bliver god og billig, er ved at undersøge markedet og evt. kontakte enkelte forsikringsselskaber før at du vælger din rejseforsikring verden. Dette kan dog hurtigt tage tid, og det vil mange gerne kunne undgå. Du kan spare tid ved at anvende Mikonomi.dk, som gerne vil hjælpe dig med at finde det bedste tilbud på en rejseforsikring som passer til dig.

Alt du skal gøre er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular og dine ønsker vil herefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber. Disse vil da konkurrere om at få dig som kunde og give dig det bedste tilbud. Dette er til din fordel, da du hermed oftest kan få et bedre tilbud end hvis du selv opsøgte forsikringsselskaberne. Du får 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Er der et af tilbuddene som passer dig, er det blot at takke ja tak. Det er helt gratis og uforpligtende at få disse tilbud.