Rejseforsikring til studerende

Er du studerende, så find din rejseforsikring her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Rejseforsikring til studerende

Hvis du er studerende, så kan du få dig en rejseforsikring til ganske fordelagtige priser, og det kan derfor ikke svare sig at spare den væk, hvis du står og skal ud og rejse. Dette både hvis du skal rejse i EU/EØS-lande eller skal uden for disse. Rejseforsikringen er billig for dig, og kan dække dig fuldt hvis du eks. bliver syg, kommer til skade eller har behov for at blive transporteret hjem fra din rejse. 

Er du derfor studerende og skal på rejse i udlandet? Så bør du tegne dig en rejseforsikring, hvilket du kan læse mere om her. 

Er du studerende, så find din rejseforsikring her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

En rejseforsikring er nødvendig

Hvis du eks. er blandt de mange andre studerende som hvert år tager til udlandet for at studere, så er det vigtigt at du har en rejseforsikring på plads, så du er dækket ind hvis der skulle ske noget under dit ophold. Du kan bl.a. blive forsikret i forbindelse med tabt bagage, sygebehandling, hjemtransport, tyveri, afbestilling af din rejse osv.

Selvom du har dit blåsygesikringsbevis, der kan dække dig i EU-lande, så vil dette også have sine begrænsninger - eks. kan det ikke dække hjemtransport. Det er derfor en god idé at have en rejseforsikring, så du er dækket fuld ind ligegyldigt hvad. Skal du uden for EU, så vil det blå sygesikringsbevis ikke dække dig længere, og det er derfor nødvendigt at tegne en selvstændig rejseforsikring, så du sikrer ikke at skulle betale dyre hospitalsregninger osv. 

I og med, at du er studerende, så kan du som sagt få en billigere rejseforsikring. Hvor billig den bliver, vil dog afhænge af hvor lang din rejse skal være og hvor stor en dækning du ønsker. Ligeledes vil det have betydning, hvilket slags rejseforsikring som du tegner. Du har muligheden for at tegne en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring. Læs meget mere om de enkelte rejseforsikringer hos de enkelte forsikringsselskaber. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Sammenlign rejseforsikringer

Hvis du ikke er interesseret i at skulle bruge en masse tid på at finde den rigtige rejseforsikring til dig, så kan du anvende Mikonomi.dk som hjælp. Du får her muligheden for at sammenligne rejseforsikring med hinanden og vælge den som passer dig bedst. Alt du skal gøre er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og disse vil herefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber. Forsikringsselskaberne vil derefter dyste med hinanden om at tilbyde dig det bedste tilbud. I sidste ende får du e tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud.