Rejseforsikring priser

Indhent priser på rejseforsikring her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Rejseforsikring priser

Hvor dyr din rejseforsikring kommer til at blive vil afhænge af en række forskellige faktorer. Eks. vil det have betydning hvor gammel du, da du som studerende kan få en rejseforsikring en mere fordelagtig pris. Det vil ligeledes afhænge af hvilke krav du til dækning på rejseforsikringen, og jo mere der skal dækkes desto dyrere vil rejseforsikringen blive - eks. kan du være, at du ønsker dækning af farlig sport, som hos de fleste forsikringsselskaber er noget som skal tilkøbes. 

Du kan læse med her og blive klogere på rejseforsikring priser. 

Indhent priser på rejseforsikring her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Valg af rejseforsikring - find en, der passer til dig

Pris på din rejseforsikring kan varierer alt efter hvilken slags rejseforsikring du vælger. Du har bl.a. mulighed for at vælge en enkeltrejseforsikring og en årsrejseforsikring. Med en enkeltrejseforsikring får du en rejseforsikring, som dække dig på en enkelt rejse.

Folk tegner typisk denne forsikring, når de skal på en længere rejse - eks. en studerende som skal til udlandet for at læse. En årsrejseforsikring er derimod en rejseforsikring, som kan dække alle rejser som du tager på inden for et år. Det smarte ved denne rejseforsikring er, at den kan dække hele husstanden under rejser og det er ikke nødvendigt for dig at skulle tegne en ny rejseforsikring for hver gang du skal rejse - der er dog den begrænsning, at dine rejser typisk ikke må overstige en måneds varighed.

Typisk vil det være dyrere, at tegne en årsrejseforsikring, men hvis du rejser meget om året kan det i sidste ende bedst betale sig - medmindre du selvfølgelig skal på en længere rejse som overstiger en måneds varighed, hvor det da er nødvendigt at tegne en enkeltrejseforsikring.  

Hvad dækker en rejseforsikring?

Det er ligegyldigt om du tegner en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring, når det kommer til dækning, da de typisk kan dække det sammen. Hvor meget der dog i sidste ende kan dækkes af rejseforsikringen, vil afhænge af det enkelte rejseforsikringsselskab som vælges. Typisk vil du dog bl.a. kunne få dækning for det følgende:

 • Mulighed for at afbestille rejsen:
  Hvis du går hen og bliver syg inden din rejse, kan du afbestille rejsen og få den refunderet. 
 • Sygebehandling og hjemtransport:
  Du kan få dækket sygebehandling og hjemtransport i det land som du befinder dig i. 
 • Erstatningsrejse:
  Få en erstatningsrejse, hvis du skulle være så uheldig, at blive indlagt i mere end halvdelen af din rejse. 
 • Ødelagt feriedage på grund af sygdom eller tilskadekomst:
  Rejseforsikringen kan give dig kompensation for ødelagte feriedage (rejsens pris pr. dag) eks. hvis du bliver indlagt eller skal transporteres hjem. 
 • Forsinket bagage:
  Du kan få et vist beløb udbetalt, hvis din bagage bliver forsinket i adskillige timer - typisk mellem 4 og 6 timer. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Sammenlign rejseforsikring priser

Hvis du gerne vil sammenligne priser på rejseforsikringer, så kan du anvende Mikonomi.dk. Du skal blot indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og vil herefter sørge for at du får 3 tilbud fra relevante forsikringsselskaber. Disse kan du sammenligne og vurdere med hinanden. På denne måde undgår du samtidig at skulle bruge en masse tid på at undersøge markedet for hvor du finder det bedste rejseforsikringstilbud henne - dette klarer vi for dig.