Enkeltrejseforsikring

Få 3 forsikringstilbud til din rejse lige her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Enkeltrejseforsikring

Med en enkeltrejseforsikring tegner du en rejseforsikring som kan dække dig på en enkelt rejse, om det så er ferie, arbejde eller et studieophold som du skal på. Du betaler med denne forsikring kun for de antal dage som du er afsted på rejse. Typisk vil denne type rejseforsikring være ideel, hvis du skal på en længere rejse, såsom et studieophold i udlandet, da enkeltrejseforsikringen kan dække længere ophold, hvilket årsrejseforsikringen ikke kan - den dækker kun ophold på maksimalt en måneds varighed. Du kan læse mere om enkeltrejseforsikringen her. 

Få 3 forsikringstilbud til din rejse lige her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvordan dækker enkeltrejseforsikringen?

Hvor meget enkeltrejseforsikringen kan dække dig, vil i sidste ende afhænge af det enkelte forsikringsselskab, som du tegner enkeltrejseforsikringen hos. Der vil dog typisk være mulighed for at tilkøbe tillæg til enkeltrejseforsikringen, hvis det ønskes. Med en enkeltrejseforsikring vil du typisk kunne så dækning inden for det følgende:

  • Afbestilling af rejse: 
    Hvis du går hen og bliver syg og derfor må afbestille din rejse, så kan enkeltrejseforsikringen dække dine udgifter til en ny flybillet eller ombookning af din nuværende billet. 
  • Sygdom, tilskadekomst og hjemtransport: Du kan få udgifter dækket hvis du bliver syg eller kommer til skade, og derfor skal have behandling. Ligeledes kan hjemtransport dækkes, hvis du bliver syg eller kommer til skade. 
  • Erstatningsrejse: Du kan få en erstatningsrejse, hvis du skulle gå hen og blive indlagt i mere end halvdelen af din rejse.
  • Ulykke: Du kan få erstatning, hvis du eks. skulle blive overfaldet, du skulle få tandskader eller varige mén osv.  
  • Bagageforsinkelse: Bliver din bagage forsinket, så kan du få kompensation med et vist beløb om dagen og totalset et fastlagt beløb som fremgår af forsikringspolicen. 

Enkeltrejseforsikringen har du mulighed for at tegne til rejser i hele verden. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Sammenlign enkeltrejseforsikringer

Det kan hurtigt gå hen og blive tidskrævende, hvis du skal finde ud af hvor det er smartest at tegne en enkeltrejseforsikring henne. Hvis du derfor gerne vil spare noget tid og i sidste ende og nogle penge, så kan du anvende Mikonomi.dk til din hjælp. Du skal blot indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og vi vil herefter sende disse videre til relevante forsikringsselskaber, der vil konkurrere om at få dig som kunde.

Denne konkurrence er til din fordel, da forsikringsselskaber typisk vil underbyde hinanden for at få dig som kunde. Dermed kan du få et tilbud på en enkeltrejseforsikring, som er bedre end hvis du selv gik ud og opsøgte de enkelte forsikringsselskaber. Du vil i sidste ende få 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere, og vælge et af dem hvis det passer dig. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud igennem Mikonomi.dk.