Billig rejseforsikring

Indhent her 3 tilbud på billige rejseforsikringer
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Billig rejseforsikring

Hvis du skal ud og rejse, så kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring - især hvis du skal rejse uden for EU, Norge, Island Liechtenstein (EØS) og Schweiz, da det blå sygesikringsbevis ikke kan dække dig der. Skal du derimod rejsen inden for et af disse lande kan det blå sygesikringsbevis godt dække dig, men det stadigvæk nogle begrænsninger såsom hvis du har behov for at blive transporteret hjem, eks. på grund af sygdom eller tilskadekomst.

Derfor kan det være en god idé at tegne en rejseforsikring, som kan dække dig fuldt ud og give dig nogle fordele ud over sygesikringsbeviset. Hvis du er interesseret i at tegne en rejseforsikring og gerne vil høre hvordan du kan spare lidt penge, så kan du læse med her. 

Indhent her 3 tilbud på en billig rejseforsikring Bestil tilbud
- tager under et minut

Hvordan dækker min rejseforsikring?

Rejseforsikring er din garanti for at du bliver dækket, hvis du skulle være så uheldig at blive ramt af sygdom før eller under din rejse, eller hvis du skulle være udsat for at din bagage bliver forsinket på din rejse. Har du en rejseforsikring er du derfor sikker på at være dækket, hvis der skulle ske noget.

Eks. kunne du blive udsat for at komme til skade under en skirejse og derfor har behov for hjemtransport, hvilket er noget rejseforsikringen kan dække, som det blå sygesikringsbevis ikke kan. Du kan også blive udsat for at skulle betale en stor hospitalsregning i USA, hvis du bliver indlagt og her vil rejseforsikringen ligeledes kunne dække udgifterne. Hvor meget du vil være dækket af rejseforsikringen vil dog i sidste ende afhænge af det enkelte forsikringsselskab, hvor det endvidere typisk er muligt at tilkøbe tillæg hvis det ønskes. Normaltvist kan rejseforsikringen dog dække det følgende:

 • Mulighed for at afbestille rejsen: Det kan være du går hen og bliver syg inden din rejse, og i en sådan situation har du mulighed for at afbestille rejsen og få den refunderet. 
 • Sygebehandling og hjemtransport: Du kan få dækket sygebehandling og hjemtransport i det land som du befinder dig i. 
 • Erstatningsrejse: Skulle du være så uheldig at blive indlagt i mere end halvdelen af din rejse, så kan du få en erstatningsrejse.
 • Ødelagt feriedage på grund af sygdom eller tilskadekomst: Rejseforsikringen kan give dig kompensation for ødelagte feriedage (rejsens pris pr. dag) eks. hvis du bliver indlagt eller skal transporteres hjem. 
 • Forsinket bagage: Du kan få et vist beløb udbetalt, hvis din bagage bliver forsinket i adskillige timer - typisk mellem 4 og 6 timer. 

Få en billig rejseforsikring

Hvis du er studerende, så har du allerede en række fordele, hvis du vil tegne en rejseforsikring. Studerende kan typisk få en billig rejseforsikring, da forsikringsselskaberne kan tilbyde mere fordelagtige priser til disse. Derudover er der en række råd som du følge for bedre at sikre dig, at din rejseforsikring bliver billigere. Råd til en billig rejseforsikring kan du se her:

 1. Medlemsrabat:
  Har du allerede tegnet en forsikring et sted, såsom en ulykkesforsikring, så kan du typisk få medlemsrabat ved at tegne en rejseforsikring det samme sted. Tjek derfor om det er muligt for dig, at spare nogle penge, hvis du tegner en rejseforsikring hos dit forsikringsselskab. 
 2. Forhandl dig til en billig rejseforsikring:
  Du kan selv prøve at forhandle dig frem til en billigere rejseforsikring ved at ringe til forsikringsselskaberne. Der kan være en chance for at forsikringsselskaberne kan gå med til at give dig et bedre tilbud.  
 3. Anvend Mikonomi.dk
  Du kan både spare tid og penge ved at anvende Mikonomi.dk. Her på siden arbejder vi sammen med en række forsikringsselskaber, som vil konkurrere om at få dig som kunde. Forsikringsselskaberne ved at der er konkurrence om at få dig som kunde, når du henvender dig om en rejseforsikring, og derfor vil de typisk underbyde hinanden for at sikre dig som kunde. Det betyder, at det tilbud du får, typisk er billigere end hvis du selv henvendte dig hos de enkelte forsikringsselskaber. Det er samtidig helt gratis og uforpligtende at anvende Mikonomi.dk. Alt du skal gøre er blot at indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular og du vil herefter hurtigt muligt få tildelt 3 tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Disse kan da sammenligne og vurdere, og vælge at tage imod et tilbud, hvis det passer dig. Dette er vores hjælp til at sikre dig en billig rejseforsikring.     

Er den billigste rejseforsikring den bedste?

Du skal huske på, at det ikke nødvendigvis er den billigste rejseforsikring, som der er den bedste. Det skyldes at den billige rejseforsikring let kan have en dårligere dækning, end hvis du tegner en rejseforsikring, der er lidt dyrere. Derfor er det vigtigt, at du tjekker, hvor godt rejseforsikringen dækker kontra hvad den koster, før at du beslutter dig for hvilket tilbud du gerne vil tage imod. Dermed sikrer du dig bedre, at du tager imod det tilbud som passer bedst til dig, og ikke blot takker ja til det billigste. 

LÆS OGSÅ: Rejseforsikring