Bedste rejseforsikring

Find den bedste rejseforsikring lige her hos os
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Bedste rejseforsikring

Hvor du kan få den bedste rejseforsikring henne vil afhænge af forskellige ting. Eks. kan det afhænge af hvor gammel du er, da du eks. som studerende kan få en mere fordelagtig rejseforsikring. Det afhænger ligeledes af hvilke behov du har til dækning på den valgte rejseforsikring, om der eks. skal være dækning af farlig sport eller noget andet. 

På markedet i dag findes der mange forskellige rejseforsikring til forskellige priser. Typisk kan du finde rejseforsikringer til billige penge og som kan dække de vigtigste forhold, såsom dækning af sygebehandling og hjemtransport. En måde hvorpå du lettere kan finde den rejseforsikring, som passer bedste til dig, er ved at anvende den hjælp som du kan få på Mikonomi.dk. Her på siden kan du indtaste dine forsikringsønsker i vores kontaktformular, og vi vil herefter sende dine ønsker videre til relevante rejseforsikringsselskaber.

Disse vil da konkurrere om, at få dig som kunde. I sidste ende vil du få 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere. På den måde kan du bedre finde ud af hvor det er smartest for dig, at tegne en rejseforsikring henne, og samtidig til en pris som er til at betale. Det er helt gratis og uforpligtende at modtage disse tilbud igennem Mikonomi.dk. 

Find den bedste rejseforsikring her hos os Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Rejseforsikringer: Mange valgmuligheder

Du har mulighed for at vælge mellem to forskellige rejseforsikringer. Du kan enten vælge at tegne en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring. Med en enkeltrejseforsikring får du en rejseforsikring som kan dække dig under en enkelt rejse. Folk tegner typisk denne form for rejseforsikring, når de skal ud og rejse i en længere periode - det kunne eks. være en studerende som tager afsted for at læse i udlandet.

En årsrejseforsikring er derimod en forsikring som kan dække hele husstanden på alle de rejser som måtte være inden for et år. Disse rejser må dog ikke overstige en varighed på en måned. Hvilken rejseforsikring som er bedst for dig at tegne, vil i sidste ende afhænge af hvor meget du rejser. Der skal dog typisk ikke mange rejser til før at det bedre kan svare sig for dig, at tegne en årsrejseforsikring. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Få en billig rejseforsikring

Der er en række ting, som du kan gøre for bedre at sikre dig en billigere rejseforsikring. Er du studerende har du allerede en række fordele, da studerende typisk kan få en mere fordelagtig rejseforsikring igennem rejseforsikringsselskaberne. Der er dog en række råde som alle kan følge for at få en billigere rejseforsikring, og dem kan du se her:

  1. Medlemsrabat:
    Du kan typisk spare nogle penge, hvis du kan tegne din rejseforsikring samme sted som du de andre forsikring. På denne måde kan du få medlemsrabat. Tjek derfor om det er muligt at tegne en rejseforsikring igennem dit nuværende forsikringsselskab, og se om det kan spare dig penge. 
  2. Forhandl dig til en billig rejseforsikring: 
    Du kan selv prøve at forhandle dig frem til en billigere rejseforsikring ved at ringe til forsikringsselskaberne.
  3. Anvend Mikonomi.dk: Du kan som nævnt anvende Mikonomi.dk til at finde den billigste og bedste rejseforsikring for dig. Det sparer dig både tid og penge.