Afbestillingsforsikring

Har du brug for afbestillingsforsikring, så find den her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Afbestillingsforsikring

Når du tegner en rejseforsikring, så kan den dække forskellige ting, heriblandt en afbestillingsforsikring. Typisk vil den indgå i standarddækningen hos de fleste rejseforsikringsselskaber, men hvis ikke er det en god idé at tilkøbe denne mulighed. Med en afbestillingsforsikring er du nemlig sikker på, at du ikke bliver lagt økonomisk til last, hvis du skulle blive udsat for at du må aflyse din rejse. Det kunne eks. være fordi du bliver syg og ikke har mulighed for at tage afsted. Du kan læse med her for at blive klogere på afbestillingsforsikringer. 

Har du brug for afbestillingsforsikring, så find den her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Rejseforsikring og afbestilling

Med en rejseforsikring er du sikret at blive dækket hvis du eks. behøver lægebehandling, medicin, hospitalsophold eller hjemtransport, når du er ude og rejse. Mange ved, at sygdomsbehandling i USA hurtigt kan blive en dyr fornøjelse og derfor er det sikret at være dækket af en rejseforsikring som kan dække disse udgifter. Er du på rejse i EU/EØS-landene, så er du dækket af det blå sygesikringsbevis, men dette har sine begrænsninger - eks. kan du ikke få dækket hjemtransport. En rejseforsikring er derfor altid at god at have, og den behøver ikke nødvendigvis at være særlig dyr. 

Når du tegner rejseforsikringen kan det endvidere anbefales at der en afbestillingsforsikring med. Denne vil kunne dække dig, hvis du bliver nødt til at annullere din rejse. Dermed har du mulighed for at udskyde din rejse til et senere tidspunkt i stedet for totalt at aflyse den. Dermed undgår du at skulle miste penge samtidig med at du undgår skuffelsen over ikke at komme afsted. 

Når du anvender afbestillingsforsikringen, så vil den dække de udgifter som måtte være i forbindelse med ændringen af flybilletten. Derudover refunderes evt. udgifter med hensyn til køb af en ny rejse. 

Typisk vil afbestillingsforsikringen være en den af del rejseforsikringspakke, som du kan tegne hos de fleste forsikringsselskaber. Skulle det ske, at den ikke er det, kan den tilkøbes til forsikringen ganske billigt. Der er derfor ikke nogen grund til at undlade denne mulighed i din rejseforsikring. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Få en god og billig rejseforsikring

Hvis du gerne vil sikre dig en god og billig rejseforsikring, så er det en god idé at undersøge markedet og evt. kontakte nogle rejseforsikringsselskaber, før at du tegner en forsikring. På denne måde sikrer du dig bedre, at du ikke blot vælger det første og det bedste som du finder, men at du undersøger dine muligheder. Denne proces kan dog gøres nemmere og hurtigere ved at anvende den hjælp som du kan få på Mikonomi.dk.

På Mikonomi.dk vil vi gerne hjælpe dig med at finde den rejseforsikring som passer bedst til dig og dine behov, og som samtidig ikke er for dyr. Alt du skal gøre er blot at indtaste din forsikringsønsker i vores kontaktformular, og dine ønsker vil herefter blive sendt videre til relevante forsikringsselskaber.

Disse vil konkurrere om at give dig det bedste tilbud, og i processen også typisk ende med at give dig et tilbud som er bedre end hvis du selv kontaktede de enkelte forsikringsselskaber. I sidste ende får du 3 tilbud, som du kan sammenligne og vurdere, og finde ud af om det er noget som du har lyst til at tage imod. Det er helt gratis og uforpligtende for dig, at modtage disse tilbud.