Årsrejseforsikring

Få 3 tilbud på en årsrejseforsikring lige her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
 • Spar op til 5.000
 • Gratis og uforpligtende
 • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Årsrejseforsikring

Vil du gerne tegne en rejseforsikring, så har du to muligheder. Den ene er at du tegner en enkeltrejseforsikring, som kan dække dig for en enkelt rejse. Typisk er den egnet til studerende der skal til udlandet for at studere eller for folk som skal ud og rejse i en længere periode. Årsrejseforsikring kan derimod dække alle rejse, som du tager på inden for et år. Der er dog et krav om at disse rejser ikke må overstige en måneds varighed. Årsrejseforsikringen vil typisk bedst kunne svare sig, da der ikke skal mange rejser til før at denne er billigere at tegne end en enkeltrejseforsikring. Samtidig vil en årsrejseforsikring kunne dække hele husstanden. Du kan læse mere om årsrejseforsikringen her.  

Få 3 tilbud på en årsrejseforsikring lige her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvordan dækker en årsrejseforsikring?

Det har ikke den store betydning om du tegner en enkeltrejseforsikring eller en årsrejseforsikring, når det kommer til dækning - de to vil typisk kunne dække det samme. Hvor meget du kan dækkes vil dog i sidste ende afhænge af det enkelte forsikringsselskab. Der er dog typisk altid mulighed for at købe tillæg til forsikringen, hvis det ønskes, til ganske få penge. Normaltvist vil en årsrejseforsikring dog bl.a. kunne gå ind og dække det følgende:

 • Afbestilling af rejse:
  Skulle du gå hen og blive syg inden din rejse, så kan du med årsrejseforsikringen afbestille din rejse og få udgifterne til en ny billet dækket. Det kan også være at din flybillet blot bliver ombooket og disse udgifter bliver ligeledes dækket. 
 • Sygebehandling og hjemtransport: 
  Du får udgifter til sygebehandling og hjemtransport dækket, som nogle steder hurtigt kan gå hen og blive en dyr fornøjelse. 
 • Erstatningsrejse:
  Få en erstatningsrejse, hvis du skulle gå hen og blive indlagt i mere end halvdelen af din ferie.
 • Ødelagte feriedage på grund af sygdom eller tilskadekomst: 
  Få kompensation for evt. ødelagte feriedage (rejsens pris pr. dag), hvis du eks. bliver indlagt eller du har behov for at blive transporteret hjem. 
 • Forsinket bagage: 
  Bliver din bagage forsinket, typisk 4-6 timer, så kan du få et vist beløb udbetalt.

Tegner du en helt almindelig årsrejseforsikring, så vil du typisk kun blive dækket på rejser inden for Europa. Hvis det ønskes, at der skal være dækning i hele verden, så kan du tilkøbe denne mulighed. 

LÆS OGSÅ: Billig rejseforsikring

 

Brug Mikonomi.dk og spar penge og tid på en årsrejseforsikring

Det kan hurtigt blive tidskrævende at finde ud af hvor det smartest at tegne en årsrejseforsikring henne. Det vil vi Mikonomi.dk derfor gerne hjælpe dig med, så du kan spare tid og i sidste ende også finde den årsrejseforsikring som passer bedst til dig. Når vi modtager dine forsikringsønsker, så vil vi sende dem videre til relevante rejseforsikringsselskaber, der derefter vil konkurrere om at få dig som kunde. Denne konkurrence er til din fordel, da rejseforsikringsselskaber typisk vil underbyde hinanden for at få dig som kunde. Dermed kan du få et tilbud på en årsrejseforsikring som er bedre end hvis du selv opsøgte de enkelte selskaber. Alt du skal gøre er derfor blot at indtaste dine ønsker i vores kontaktformular, og du vil i sidste ende så få 3 tilbud som du kan sammenligne og vurdere. Det er helt gratis og uforpligtende for dig at modtage disse tilbud.