Watercircles Forsikring

;

Watercircles er et forsikringsselskab med fokus på miljø og humanitært arbejde, med en vision om at gøre det nemt for kunderne at bidrage til et mere bæredygtigt samfund. Forsikringsselskabet Watercircles tilbyder blandt andet indboforsikring, bilforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om forsikringsselskabet WaterCircles

Hjemmeside www.watercircles.dk
Kontakt T: 70 25 00 62
M: info@watercircles.dk
Det er desuden muligt at udfylde en kontaktformular, hvis du ønsker at blive kontaktet af WaterCircles.
Åbningstider Mandag til fredag kl 10.00 - 14.00
Anmeld skade T: 70 25 00 62
Hvis du anmelder skaden inden for normal åbningstid er det nemmest at gøre dette telefonisk. Hvis ikke dette er muligt, kan du finde det relevante telefonnummer på deres hjemmeside da dette afhængigt af, hvilken skade du skal anmelde.
Forsikringer WaterCircles tilbyder såkaldte miljøsmarte forsikringer, der primært refererer til at deres reparationsmetoder er så miljøvenlige som muligt. Der er et stort udvalg af forsikringer til private kunder.
Ejerforhold Det er If P&C Insurance Company Ltd. der, sammen med Natur-Energi og Danmarks Naturfredningsforening, står bag WaterCircles.

 

Historien bag forsikringsselskabet Watercircles

WaterCircles er et forsikringsselskab startet af If Forsikring i Finland, baseret på en tanke om at skader kan udbedres på en effektiv og miljøsmart måde, og har valgt deres samarbejdspartnere ud fra dette formål.

Forsikringsselskabet har kontor på Østerbro i København.

 

Kundetilfredshed hos Watercircles

Watercircles er fortsat et nyere forsikringsselskab, der har opnået en 'Middel'-kategorisering blandt kundeanmeldelserne. På Trustpilot har selskabet fået en score på 5.1 ud af 10 mulige.