Vestjylland Forsikring

;

Det mindre forsikringsselskab Vestjylland Forsikring koncentrerer sig om deres kunder i midt- og vestjylland, og de gør dette med kundekontakt i højsædet. Med mulighed for forsikringer til både erhverv og private, er det rigeligt at vælge imellem. For at nævne et par stykker så tilbyder Vestjylland Forsikring blandt andet ulykkesforsikringindboforsikringhusforsikring og bilforsikring.

Information om Vestjylland Forsikring

Hjemmeside www.vestjylland.dk
Kontakt T: 96 94 96 94
M: vestjylland@vestjylland.dk
Du har også mulighed for at benytte en kontaktformular direkte på hjemmesiden.
Åbningstider Mandag til onsdag kl. 8:15 - 16:00
Torsdag dog kl. 8:15 - 17:00
Fredag kl. 8:15 - 15:00
Anmeld skade T: 96 94 96 50 / 70 15 10 11
Fordi nogle kunder foretrækker den personlige kontakt, er det muligt at anmelde skaden over telefonen, og er der tale om en akut skade, er det det andet telefonnummer ovenfor, du skal ringe til. Det er desuden muligt at anmelde de fleste skader online nemt og hurtigt.
Forsikringer Vestjylland Forsikring tilbyder forsikring til erhverv og til private personer. Desuden tilbyder Vestjylland Forsikring både livsforsikring og pension.
Ejerforhold Vestjylland Forsikring G/S er kundeejet.

 

Historien bag Vestjylland Forsikring

Men rødder helt tilbage til år 1843 er Vestjylland Forsikring et traditionsrigt forsikringsselskab, der sætter fokus på kontakten til lokalområdet. Den personlige kontakt er prioriteret højt, og de mener at være midt- og vestjydernes eget forsikringsselskab. Der er ikke tale om et særlig stort forsikringsselskab, men Vestjylland Forsikring har med dette angiveligt nemmere ved at tilpasse sig strømninger i samfundet og nye tendenser.

Desuden er Vestjylland forsikring kundeejet, hvilket vil sige, at kundernes tilfredshed betyder utrolig meget for selskabet. Hovedkontoret for Vestjylland Forsikring er placeret i Videbæk, men selskabet har lokale assurandører spredt ud over vestjylland.

 

Kundetilfredshed hos Vestjylland Forsikring

Der er en generel høj kundetilfredshed hos Vestjylland Forsikring. Dette ser vi igennem den ikke eksisterende andel af klager til ankenævnet og den gode vurdering på Trustpilot. Se deres Trustpilotscore her: Vestjylland Forsikring Trustpilot

Relaterede blogindlæg