Vardia Forsikring

;

Vardia Forsikring er en ny udfordrer på det danske forsikringsmarked, der har planer om at tilbyde forsikringer til virksomheder på længere sigt. I øjeblikket tilbydes dog kun forsikringer til private kunder, og Vardia Forsikring tilbyder blandt andet indboforsikring, bilforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om Vardia Forsikring

Hjemmeside www.vardia.dk
Kontakt T: 70 10 60 60
M: kundeservice@vardia.dk
Åbningstider Mandag til torsdag kl 08.30 - 20.30
Fredag kl. 08.30 - 16.00
Anmeld skade Du anmelder skader gennem formularer du finder på Vardia Forsikrings hjemmeside. Hver type forsikringsskade har hver deres formular, så det er vigtigt at du finder den rette.
Forsikringer Hos Vardia Forsikring er det muligt at tegne en lang række forsikringer til private kunder.
Ejerforhold Vardia er et oprindelig norsk forsikringsselskab under samt 100% ejet af Vardia Insurance Group ASA.

 

Historien bag Vardia Forsikring

Vardia Forsikring er et nyt selskab, der blev børsnoteret på Børsen i Oslo i 2014, og er ejet af Vardia Insurance Group ASA der blev grundlagt tilbage i 2009.

Forsikringsselskabet har en enkelt afdeling i Danmark, beliggende i Ørestad City i København, men har 4 afdelinger i Sverige og 6 i Norge.

 

Kundetilfredshed hos Vardia Forsikring

På trods af at Vardia Forsikring er et ret nyt forsikringsselskab, især på det danske forsikringsmarked, er der en god tilfredshed blandt kunderne.

På Trustpilot, der er en hjemmeside med brugeranmeldelser, har Vardia Forsikring allerede en score på 7.6 ud af 10 mulige. Dette placerer Vardia Forsikring i kategorien 'God'.