Tryg Forsikring

;

Som både Nordens og Danmarks næststørste forsikringsselskab, tilbyder Tryg Forsikring en lang række forsikringer til både private og erhvervskunder. Hos Tryg har du mulighed for at samle både indboforsikringbilforsikringulykkesforsikring og husforsikring, og du kan opnå en god samlerabat, hvis du samler dine forsikringer hos Tryg.

 

Information om Tryg

Hjemmeside www.tryg.dk
Kontakt T: 44 20 20 38
M: kundeservice@tryg.dk
Åbningstider Mandag til fredag kl. 8:00 - 18:00
Anmeld skade T: 70 11 20 20
Det er desuden muligt at anmelde skader online for de fleste typer skader - Og det er både enkelt og nemt.
Forsikringer Privatforsikring, erhvervsforsikring og landbrugsforsikring.Tilbyder desuden pension igennem Nordea.
Ejerforhold Tryg er et C20 selskab, børsnoteret på OMX

 

Historien bag Tryg 

Historien om Tryg forsikring starter i 1898, hvor det hele startede som et livsforsikringsselskab. Efter at opkøbe en række mindre selskaber overtog Andels-Anstalten selskabet i 1911 og skiftede navnet til Andels-anstalten Tryg. Efter en lang række fusioner, blandt andet med Baltica og Vesta, blev navnet forenklet i 2010 til Tryg.

Hovedsædet for nutidens Tryg forsikring ligger i Ballerup, og Tryg har desuden en række hovedkvarterer placeret rundt omkring i landet. Desuden er Tryg repræsenteret i både Sverige, Norge og Finland. Tryg forsikring dækker over 2,7 millioner kunder, mere end 140.000 virksomheder og næsten 4000 medarbejdere i hele norden.

 

Kundetilfredshed hos Tryg

Kundernes hos Tryg Forsikring er mere tilfredse end markedets gennemsnit, da klagestatistikken for Tryg ser rigtig positiv ud. Der er kun en lille del af klagerne der har fået medhold, og antallet af klager er overraskende lavt i sammenholdt med hvor mange kunder Tryg har, sammenlignet med andre forsikringsselskaber.

Brugernes vurdering af Tryg og tryg.dk ligger også i den høje ende med en trustpilotscore på 7.9 der tolkes som værende 'god'.

Relaterede blogindlæg