Topdanmark Forsikring

;

Fordi Topdanmark er et af Danmarks største forsikringsselskaber, spænder mulighederne bredt. Målet som selskabet arbejder mod er, at kunderne skal føle sig godt hjulpet og i gode hænder. Hos Topdanmark har du mulighed for at samle både husforsikringindboforsikringbilforsikring og ulykkesforsikring, og du kan typisk opnå en fornuftig samlerabat, hvis du samler flere af dine forsikringer hos Topdanmark.

Information om Topdanmark

Hjemmeside www.topdanmark.dk
Kontakt T: 70 13 7-9-13
M: kundeservice@topdanmark.dk
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:00 - 20:00
Fredag kl. 8:00 - 18:00
Anmeld skade T: 70 11 33 11
Du har ligeledes mulighed for at anmelde din skade online - Det er både sikkert, nemt og hurtigt.
Forsikringer Mulighederne inkluderer forsikringer til private, erhverv, industri og landbrug. Tilbyder desuden pension og har egen livsforsikring.
Ejerforhold Er børsnoteret på OMX, og er en del af C20 indekset på OMC.

 

Topdanmarks historie

Forsikringsselskabet Topdanmark startede i landbruget som resultat af en række fusioner og blev endeligt stiftet under navnet Topsikring i 1972. Selve navne Topdanmark kom til i 1985, da selskabet blev et børsnoteret aktieselskab.

Topdanmarks hovedsæde er placeret i Ballerup, hvorfra selskabet både håndterer egen forretning og forsikringer fra Danske Bank, under navnet Danske Forsikring. Selskabet rummer over 1 million private kunder, hver sjette danske virksomhed samt hvert andet landbrug i Danmark. Topdanmark har i øvrigt ca. 2700 medarbejdere på landsplan.

Kundetilfredshed hos Topdanmark

Fordi at Topdanmark har et stort antal kunder, modtager de naturligvis flere klager end mange andre selskaber. Når dette så er sagt, ,så er der en væsentlig forskel i antallet af klager, og i antallet af klager med medhold fra Ankenævnet.

På Trustpilot ligger Topdanmark rigtig flot. De mange flotte anmeldelser af forsikringsselskabet har resulteret i en nuværende score på 8.8, der kategoriseres som værende god.