Thisted Forsikring

;

Thisted Forsikring er et ægte nordjysk selskab med fokus på en fair pris og god kundeservice. Udover de helt særlige nicheforsikringer som villaforsikring og ID-forsikring tilbyder Thisted Forsikring en lang række forsikringer til både erhverv, landbrug og private. Til private kunder tilbyder Thisted Forsikring blandt andet bilforsikring, ulykkesforsikring og indboforsikring.

 

Information om Thisted Forsikring

Hjemmeside www.thistedforsikring.dk
Kontakt T: 96 19 45 00
Det er desuden muligt at anmode om et forsikringstilbud gennem en formular på deres hjemmeside.
Åbningstider Mandag kl. 8:00 - 16:00
Tirsdag til torsdag kl. 9:00 - 16:00
Fredag kl. 9:00 - 14:00
Anmeld skade T: 96 19 45 00
Udenfor åbningstid er det muligt at anmelde skader akut på 70 11 12 14, ligesom at det til enhver tid er muligt at anmelde dine skader på Thisted Forsikrings hjemmeside.
Forsikringer Hos Thisted Forsikring tilbydes forsikringer til både landbrug, erhverv og private.
Ejerforhold Thisted Forsikring G/S er et gensidigt selskab ejet af dets forsikringstagere.

 

Historien bag Thisted Forsikring

Det gensidige forsikringsselskab Thisted Forsikring blev etableret i 1853 og driver i dag fortsat dine aktiviteter fra Thisted, hvor hovedkontoret er beliggende. Målet har hele tiden været, at det skal være attraktivt at være kunde hos Thisted Forsikring.

Thisted Forsikrings mål er, at tilbyde et produktsortiment der er tidssvarende, opfylder de behov kunderne måtte have, og at der skal eksistere en harmoni mellem risiko og pris.

 

Thisted Forsikrings kundetilfredshed

Med kun 2 klager med medhold i hele 2014 og en score på hele 7.5 ud af 10 mulige på Trustpilot må man konkludere, at kunderne er forholdsvis tilfredse med Thisted Forsikring.