Sønderjysk Forsikring

;

Hos Sønderjysk Forsikring er det muligt at vælge imellem en lang række forsikringer som både privat og erhvervskunde. Der lægges stor vægt på nærhed og tryghed, og hjemmesiden er nem at navigere rundt på. Sønderjysk Forsikring tilbyder en god samlerabat, når du tegner mere end én forsikring, og deres muligheder inkluderer blandt andet husforsikringulykkesforsikringindboforsikring og bilforsikring.

Information om Sønderjysk Forsikring

Hjemmeside www.soenderjysk.dk
Kontakt T: 72 42 75 00
M: info@soenderjysk.dk
Du kan desuden vælge at udfylde en kontaktformular, hvorefter du vil blive kontaktet af selskabet.
Åbningstider Hver dag kl. 9:00 - 16:00
Torsdag dog kl. 9:00 - 17:00
Anmeld skade T: 72 42 75 00
Udenfor åbningstid får du oplyst den vagthavende taksator. Er der ikke tale om en akut skade, kan du anmelde skaden online via dit online log-in til netforsikring.
Forsikringer Sønderjysk Forsikring tilbyder de fleste forsikringer indenfor både privat og erhverv. Der tilbydes desuden pension gennem et eksternt samarbejde med AP Pension.
Ejerforhold Sønderjysk Forsikring G/S er kundeejet.

 

Historien bag Sønderjysk Forsikring

Forsikringsselskabet Sønderjysk blev stiftet på Als for mere end 150 år siden men har siden da udvidet sig en del. Der er sket store udvidelser, hvad gælder markedsområder, og Sønderjysk Forsikring dækker i dag over et langt større areal men er stadig koncentreret omkring lokalområdet og de syd- og sønderjyske kunder, som navnet antyder.

Hovedkontoret for Sønderjysk Forsikring er med rette placeret i Sønderborg men har tillige filialer i Tønder, Haderslev, Aabenraa og Kolding.

Kundetilfredshed hos Sønderjysk Forsikring

Tilfredsheden svinger en smule for Sønderjysk Forsikring, men når man ser på antallet af ankesager imod selskabet, er tallet meget lavt. Sønderjysk Forsikring havde i hele 2013 kun en enkelt skade med medhold. På Trustpilot ser det dog lidt værre ud, da den samlede score på 4.1 ud af 10 resulterer i en score, der ligger 'Under middel'.

Relaterede blogindlæg