Privatsikring

;

I samarbejde med de lokale pengeinstitutter tilbyder Privatsikring en række forsikringer til private kunder. Det er brugervenlighed og effektiv skadesanmeldelse der er i højsædet hos Privatsikring, der ønsker at optimere hele forsikringsprocessen ved at kombinere forsikringer med kundernes lokale pengeinstitut - For, så at sige, at slå to fluer med ét smæk.

 

Information om Privatsikring

Hjemmeside www.privatsikring.dk
Kontakt T: 70 11 17 07
M: privatsikring@privatsikring.dk
Åbningstider Mandag, tirsdag, onsdag og fredag kl. 9:00 - 16:00
Torsdag kl. 10:00 - 18:00
Anmeld skade T: 70 11 17 07
Du kan enten ringe til ovenstående nummer indenfor almindelig åbningstid, eller du kan anmelde din skade ved at udfylde en formular på selskabets hjemmeside.
Forsikringer Hos Privatsikring tilbydes forsikringer til private.
Ejerforhold Privatsikring A/S er et aktieselskab samt en del af RSA Group.

 

Historien bag Privatsikring

Tanken bag Privatsikring er, at selskabets kunder kan få orden i både deres forsikringer og bankforretninger ét og samme sted, gennem et tæt samarbejde med lokale pengeinstitutter. På denne måde tegner pengeinstituttet selve forsikringen for kunden, mens Privatsikring står for skadesbehandling og andet forsikringsteknisk.

 

Privatsikrings kundetilfredshed

Generelt kan man konkludere, at der er tale om en høj tilfredshed blandt kunderne hos Privatsikring. Dette kan vi se ved at der kun var 1 anke med medhold i hele 2014 samt at selskabet har en flot score på hele 8 ud af 10 på Trustpilot. Privatsikrings Trustpilot-score placerer selskabet i kategorien 'God'.