Popermo Forsikring

;

Nicheselskabet Popermo Forsikring er startet af en gruppe politifolk, med det ønske at skabe fordelagtige forsikringer til andre politifolk de antog for at være bedre bilister end gennemsnittet. I dag tilbyder Popermo Forsikring ikke kun bilforsikring men blandt andet også indboforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om Popermo Forsikring

Hjemmeside www.popermo.dk
Kontakt T: 66 12 94 48
Det er desuden muligt at skrive til Popermo Forsikring på deres hjemmeside via en kontaktformular.
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:30 - 15:30
Fredag kl. 8:30 - 13:00
Anmeld skade T: 78 79 14 48
Indenfor almindelig åbningstid kontaktes Popermo Forsikrings telefonnummer som nævnt længere oppe, men nærværende nummer kan benyttes ved akut skadeservice.
Forsikringer Popermo Forsikring tilbyder en række forsikringer til private kunder inden for anklagemyndigheden, politiet og statens administration.
Ejerforhold Popermo Forsikring GS er et gensidigt selskab, hvilket betyder at selskabet er ejet af dets forsikringstagere.

 

Historien bag Popermo Forsikring

Forsikringsselskabet Popermo blev grundlagt i 1963 ud fra en unik ide om at politifolk måtte være bedre til at køre bil end andre bilister. I starten var det kun muligt at tegne bilforsikringer men dette blev senere udvidet til også at omfatte andre typer forsikringer.

Målgruppen for Popermo Forsikring har ikke ændret sig meget siden selskabet blev grundlagt, men udover politifolk kan kunder fra anklagemyndigheden og statens administration nu også blive kunder i selskabet. Hovedkontoret for Popermo Forsikring ligger i Odense.

 

Popermo Forsikrings kundetilfredshed

Om det skyldes den smalle målgruppe for nicheselskabet Popermo Forsikring er svært at sige, men der er en generel høj tilfredshed blandt selskabets kunder. På Trustpilot ligger Popermo Forsikring indenfor kategorien 'God' grundet sin score på 8.4 ud af 10 mulige. På Ankenævnets hjemmeside kan man desuden se at der, i hele 2014, kun er givet medhold i 2 ankesager.