PenSam Forsikring

;

Det er let og enkelt at bestille forsikringer hos PenSam Forsikring der har billige priser og en god dækning. Pensionister får tilmed 20% rabat på deres forsikringer, og helt generelt er det de private kunder der er i fokus. Til de private tilbyder PenSam Forsikring blandt andet indboforsikring, bilforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om PenSam Forsikring

Hjemmeside www.pensam.dk/forsikring
Kontakt T: 44 39 39 99
Det er desuden muligt at skrive til PenSam Forsikring på deres hjemmeside via en kontaktformular.
Åbningstider Mandag til fredag kl. 8:30 - 16:00
Anmeld skade T: 44 39 39 99
Det er ligeledes muligt at udfylde en skadesanmeldelse på PenSam Forsikrings hjemmeside.
Forsikringer PenSam dækker både pension, bank og forsikring. Inden for forsikring udbyder PenSam Forsikring en håndfuld forsikringer til private kunder.
Ejerforhold PenSam Forsikring ejes af PenSam A/S der er et aktieselskab.

 

Historien bag PenSam Forsikring

Den finansielle koncern PenSam startede som administrationssamarbejde mellem fire pensionskasser tilbage i 1986. Senere er også PenSam Forsikring og PenSam Bank oprettet for at tilbyde kunderne fordelagtige forsikrings- og bankprodukter som tillæg til pensionsordningerne.

Hovedkontoret for PenSam ligger i Farum, hvorfra koncernes afdelinger administreres.Der lægges stor vægt på god vejledning, så selskabet lægger meget op til kontakt over telefonen - Selv ved de mindste spørgsmål.

 

PenSam Forsikrings kundetilfredshed

Kundetilfredsheden ligger på et middelniveau for PenSam Forsikringer. PenSam har overordnet en score på Trustpilot på 3.6, der kategoriserer dem som værende under middel i kundetilfredshed. Noget anderledes ser det dog ud hvis vi eksempelvis kigger på klagestatistikken for PenSam Forsikring. I hele 2014 var der kun én klage der fik medhold, hvilket indikerer en større tilfredshed blandt kunderne.