NEM Forsikring

;

Det er for NEM Forsikring vigtigt at kunne leve op til navnet, og til forventningen om at NEM Forsikring skal være et forsikringsselskab, der er nemt at have med at gøre. Dette er gennemgående for forretningen. Selv skadesanmeldelsen foregår via NemID direkte på siden. Der er mange erhvervsforsikringer, samt de typiske private forsikringer inklusiv indboforsikring, ulykkesforsikringbilforsikring og husforsikring.

Information om NEM Forsikring

Hjemmeside www.nemforsikring.dk
Kontakt T: 70 77 77 77
M: mail@nemforsikring.dk
Du har mulighed for nemt at udfylde en formular for at blive kontaktet hurtigst muligt. Den typiske ventetid er 1-2 hverdage.
Åbningstider Mandag til fredag kl. 9:00 - 16:00
Anmeld skade Du kan anmelde din skade online, hvis uheldet er ude. Dette gøres ved at logge på selvbetjening ved hjælp af dit NemID.
Forsikringer For private er det muligt at vælge imellem de mest basale forsikringer, mens der er lidt større udvalg blandt erhvervsforsikringer.
Ejerforhold NEM Forsikring ejes af selskabets forsikringstagere.

 

Historien bag NEM Forsikring

NEM Forsikring er opstået som en fusion mellem Forsikring Fyn og Midtfynsk Forsikring tilbage i 2011. Med over 100 års erfaring indenfor både erhvervs- og privatkunder danner fusionen et godt afsæt for et overskueligt forsikringsselskab.

Hovedkontoret for NEM Forsikring er placeret i Skanderborg og har i øjeblikket 43 medarbejdere ansat i selskabet.

Kundetilfredshed hos NEM Forsikring

I hele 2013 var der ingen ankesager mod NEM Forsikring der fik medhold, og generelt ser det ud til at der er bred enighed blandt kunderne om at det er et rigtig fint selskab. På deres hjemmeside er det klart at kundetilfredsheden er høj, ligesom deres score på Trustpilot. Ud af 10 mulige har NEM Forsikring en score på 8.1, der kategoriseres som 'God'.

Relaterede blogindlæg