Min Forsikring

;

Med et ønske om at gøre det nemt at vælge forsikring samt ønsket om at skabe øget konkurrence blandt selskaber der tilbyder forsikringer til privatkunder, er udvalget stort hos Min Forsikring. Som privatkunde kan du blandt andet tegne indboforsikring, ulykkesforsikring, husforsikring og bilforsikring.

 

Information om Min Forsikring

Hjemmeside www.minforsikring.dk
Kontakt T: 70 27 70 76
M: minforsikring@aon.dk
Åbningstider "Vores kundeservice står altid til rådighed"
Anmeld skade Anmeldelse af skader foregår til Min Forsikring via en skadesanmeldelse der skal udfyldes og indsendes til Capita Insurance Service.
Forsikringer Min Forsikring tilbyder en række forsikringer til private, men tilbyder ikke erhvervsforsikringer.
Ejerforhold Min Forsikring er en del af britiske Aon plc.

 

Historien bag Min Forsikring

Forsikringsselskabet Min Forsikring er startet i samarbejde med Aon Denmark Insurance Services A/S, en del af engelske Aon plc. Formålet med selskabet er at røre lidt i gryden p det danske forsikringsmarked vil at øge konkurrencen blandt udbydere til private kunder. Visionen er at yde den bedste service helt enkelt, overskueligt og nemt.

Min Forsikring samarbejder med en håndfuld underleverandører der tæller Alpha Insurance, DMS Assistance Centralen ApS og Gouda Rejseforsikring for at tilbyde produkter til en fordelagtig pris. Selskabets hovedkontor ligger i København K.

 

Min Forsikrings kundetilfredshed

På trods af, at Min forsikring er et forholdsvist nut forsikringsselskab på det danske marked, så ligger de inde med nogle gode kundeanmeldelser. På trustpilot har kundernes anmeldelser resulteret i en score på 8.4 ud af 10 mulige, hvilket defineres som en 'god' score.