Lokal Forsikring

;

Hvis ikke navnet i sig selv beskriver det, så er der hos Lokal Forsikring i særhed fokus på lokalområdet og på at hjælpe kunderne gennem personlig service og rådgivning. I selskabet sættes der en dyd i at være til at tale med, og at forsikringer tilbydes til fornuftige priser. Af private forsikringer tilbyder Lokal Forsikring blandt andet bilforsikring, husforsikring, indboforsikring og ulykkesforsikring.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ny billig forsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Information om Lokal Forsikring

Hjemmeside www.lokal.dk
Kontakt T: 55 75 09 99
M: post@lokal.dk
Åbningstider Mandag til onsdag kl. 8:00 - 16:00
Torsdag kl. 8:00 - 18:00
Fredag kl. 9:00 - 14:00
Anmeld skade Ringer du uden for kontortid kan du finde en række telefonnumre til brug ved akutte skader, på Lokal Forsikrings hjemmeside. Det er desuden muligt at anmelde skaden online.
Forsikringer Lokal Forsikring tilbyder en række forsikringer til landbrug, erhverv og private kunder. Selskabet tilbyder desuden pension og livsforsikring.
Ejerforhold Som gensidigt selskab er Lokal Forsikring ejet af kunderne, og bestyrelsen består af kunder i selskabets lokalområde.

 

Historien bag Lokal Forsikring

Selskabet Lokal Forsikring opstod gennem en fusion mellem Udflytternes Forsikring, Frederiksborg Brand, Stevns Brand og RK Forsikring, men tæller samlet 150 års erfaring i at tegne forsikringer til kunder i lokalområdet.

Lokal Forsikring består af ca. 80 medarbejdere, og selskabet står for en omsætning på ca. 240 mill. kr. om året. Selskabet dækker Sjælland, Fyn og Langeland med hovedkontor i Næstved.

Kundetilfredshed hos Lokal Forsikring

På Trustpilot har kundeanmeldelser resulteret i en kategorisering som 'middel' med en score på 5.8 ud af 10 mulige. Når man ser på de ankesager der har været imod selskabet i 2014 ser dette dog noget bedre ud, men en total på 0 klager med medhold.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ny billig forsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut