Lærerstandens Brandforsikring

;

Lærerstandens Brandforsikring er en del af LB Koncernen, hvis fokus er at tilbyde private forsikringer indenfor bestemte faggrupper. Hos Lærerstandens Brandforsikring er målgruppen lærere, pædagoger, undervisere og præster, eller andre med tilknytning til undervisnings- eller lærerfagene. Hører du til denne faggruppe, kan Lærerstandens Brandforsikring give dig gode tilbud på både bilforsikringindboforsikringhusforsikring, og ulykkesforsikring.

 

Information om Lærerstandens Brandforsikring

Hjemmeside www.lb.dk
Kontakt T: 33 11 77 55
M: postkasse@lb.dk
Det er desuden muligt at udfylde en kontaktformular ved andre henvendelser end til at anmelde skader.
Åbningstider Mandag til onsdag kl. 9:00 - 15:00
Torsdag kl. 9:00 - 17:00
Fredag kl. 10:00 - 14:00
Anmeld skade T: 33 11 77 55
For at kunne give den hurtigste hjælp efter en skade, bedes du benytte selvbetjeningsmuligheden 'Mit LB' på deres hjemmeside.
Forsikringer Lærerstandens Brandforsikring har primært fokus på de private forsikringer, men de tilbyder også erhvervsforsikringer samt en liv- og pensionsforsikring.
Ejerforhold Lærerstandens Brandforsikring er medlemsejet og hører under LB Koncernen, der desuden inkluderer selskaberne Bauta, FDM Forsikring og Runa forsikring.

 

Historien bag Lærerstandens Brandforsikring

Lærerstandens Brandforsikring blev stiftet af lærere og for lærere tilbage i 1880. Formålet med forsikringsselskabet var gensidig hjælp, hvorfor du i Lærerstandens Brandforsikring ikke er kunde, men er medlem. Fordi selskabet er medlemsejet kommer overskuddet medlemmerne til gode i form af forbedringer af de eksisterende forsikringer eller ved en eventuel overskudsdeling.

Der er ansat omkring 530 medarbejdere hos Lærerstandens Brandforsikring, hvis hovedkontor er placeret i Farvergade i København.

 

Kundetilfredshed hos Lærerstandens Brandforsikring

Der er, hvad man kan kategorisere som en middelmådig tilfredshed baseret på antallet af klager indstillet til Ankenævnet for Forsikring. På Trustpilot er der en positiv stemning at finde, da anmeldelserne har resulteret i en score på omkring 7.7 ud af 10 mulige, hvilket kategoriseres som en 'God' vurdering.

Relaterede blogindlæg