Købstædernes Forsikring

;

Købstædernes Forsikring benytter sig af en række samarbejdspartnere men er et selvstændigt selskab. Selskabets samarbejdspartnere specialiserer sig i specifikke typer forsikring, hvilket giver kunderne den bedst tænkelige kvalitet. Hos Købstædernes Forsikring er mulighederne mange, og du kan blandt andet tegne både husforsikringbilforsikringulykkesforsikring og indboforsikring.

 

Information om Købstædernes Forsikring

Hjemmeside www.kfforsikring.dk
Kontakt T: 78 76 07 23
M: kundeservice@kfforsikring.dk
Det er desuden muligt at blive kontaktet af en assurandør eller forsikringsagent ved at udfylde en kontaktformular på hjemmesiden.
Åbningstider Mandag til fredag kl. 8:30 - 16:00
Anmeld skade T: 33 14 37 48  (70 21 51 33 udenfor åbningstid)
Hvis der er tale om skadesanmeldelse på bil, hus eller indbo, anbefales det, at du ringer, da skaden oftest kan klares over telefon.
Forsikringer Der findes et bredt udvalg hos Købstædernes Forsikring, der tilbyder forsikring til både erhverv og private kunder men tilbyder på nuværende tidspunkt ikke pension.
Ejerforhold Købstædernes Forsikring er selvstændigt.

 

Historien bag Købstædernes Forsikring

Købstædernes Forsikring er Danmarks ældste forsikringsselskab, da det har eksisteret siden 1761. Selskabet startede på foranledning af Frederik V. med det formål at forsikre de store købstæder mod brand. Dette betyder, at selskabet har over 250 års erfaring med forsikringer.

Ulig mange andre spillere i branchen er Købstædernes Forsikring ikke ejet at hverken aktionærer eller fonde, men er stadig et 100% selvstændigt selskab. Købstædernes Forsikring har hovedkontor i indre København.

 

Kundetilfredshed hos Købstædernes Forsikring

Der er overordnet set en stigende kundetilfredshed hos Købstædernes Forsikring, hvilket har resulteret i en tilfredshed, der ligger over branchegennemsnittet. I løbet af hele 2013 modtog Ankenævnet for Forsikring kun 1 klage, der fik medhold, hvilket vurderes som et utrolig lille antal sammenholdt med antallet af kunder hos Købstædernes Forsikring. Også på Trustpilot ser det ret positivt ud, da Købstædernes Forsikring har en samlet vurdering på 7.4 ud af 10 mulige i skrivende stund. Denne score går under kategoriseringen 'God'.

Relaterede blogindlæg