If Forsikring

;

Som et af Nordens største forsikringsselskaber har If stor erfaring og behandler årligt 1,4 millioner sager, hvoraf halvdelen behandles indenfor kun 24 timer. Deres største forretningsområde er de private forsikringer, og det giver dig gode muligheder samt forsikringer af god kvalitet. Hos If er det desuden muligt at spare penge på at samle dine forsikringer såsom indboforsikringhusforsikringulykkesforsikring, og bilforsikring.

 

Information om If

Hjemmeside www.if.dk
Kontakt T: 70 12 12 12 - Tast 2
Det er muligt at chatte med, eller sende en mail til, If via en formular på deres hjemmeside
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:30 - 18:00
Fredag kl. 8:30 - 16:00
Anmeld skade T: 70 12 12 12 - Tast 1 (telefonen har døgnåbent)
Du bedes anmelde dine skader på nettet, såfremt disse ikke er akutte. Den online formular er nem og overskuelig at bruge.
Forsikringer Mulighederne hos If er mange, da der tilbydes forsikringer til både industri, erhverv og private. If tilbyder ikke pension.
Ejerforhold If forsikring er ejet af Sampo, der er en finsk finanskoncern.

 

Historien bag If 

Historien om If starter i 1999, hvor norske Storebrand Skadesforsikringsaktiviteter fusionerede med svenske Skandia for at etablere Nordens førende skadesforsikringsselskab. I 2001 blev Sampos skadesforsikringsvirksomhed også en del af If, hvilket kun styrkede Ifs position i Norden. Sidenhen har If bestræbt  sig på at ekspandere til de baltiske markeder.

If har hovedsæde i Stockholm, og har omkring 6.800 ansatte fordelt over 9 lande i Norden, Baltikum og Rusland. Forsikringsselskabet har samlet set omkring 3 millioner private kunder samt 320.000 erhvervskunder.

 

Kundetilfredshed hos If

Kundetilfredsheden ligger i den positive ende for If, der på nuværende tidspunkt har en score på 8.2 ud af 10 på Trustpilot, der kategoriseres som 'God'. Også hvad gælder klager til Ankenævnet for Forsikring, står If forsikring ikke for en særlig stor andel. Med den store kundebase taget i betragtning, er 7 klager med helt eller delvist medhold over et helt år i 2013 imponerende.

Relaterede blogindlæg