IDA Forsikring

;

Den selvstændige forening IDA Forsikring lover deres forsikringstagere lave priser og ikke mindst samme priser til alle. Det er angiveligt den effektive virksomhedsmodel og kundernes gode opførsel der gør deres forsikringerne hos billige. IDA Forsikring tilbyder blandt andet indboforsikring, husforsikring, bilforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om IDA Forsikring

Hjemmeside www.idaforsikring.dk
Kontakt T: 70 21 01 91
Du kan desuden sende IDA Forsikring en mail gennem en kontaktformular på deres hjemmeside.
Åbningstider Mandag til torsdag kl 9.00 - 16.00
Fredag kl 9.00 - 15.00
Anmeld skade T: 70 33 25 25
På deres hjemmeside finder du en oversigt over hvem du skal ringe til afhængigt af hvilken skade du ønsker at anmelde. Ovenstående telefonnummer er til Tryg Skadesafdeling der tager sig af 'øvrige skader'.
Forsikringer IDA Forsikring tilbyder en lang række forsikringer til private gennem samarbejdspartnerne Tryg Forsikring, Topdanmark, Mølholm Forsikring og Dansk Tandforsikring.
Ejerforhold IDA Forsikring fungerer som selvstændig forening men samarbejder med en række forsikringsselskaber. Hos IDA forsikring er det en forudsætning at kunderne er medlemmer af IDA.

 

Historien bag IDA Forsikring

IDA Forsikring er en forening styret af en bestyrelse, der søger at leve op til IDA Forsikrings 3 overordnede kundeløfter: Lave præmier, ens præmier til alle og ingen købetvang.

Selvom IDA Forsikring primært opererer online, er det muligt at mødes med en forsikringsrådgiver i deres lokaler på Kalvebod Brygge i København.

 

Kundetilfredshed hos IDA Forsikring

Der en udmærket kundetilfredshed blandt kunderne hos IDA Forsikring. På Trustpilot har IDA Forsikring opnået en score på 6.0, der kategoriserer selskabet som 'Middel'. Dette er et resultat af meget negative anmeldelser og ekstremt gode anmeldelser.