Himmerland Forsikring

;

Det utraditionelle selskab Himmerland Forsikring med sin specielle ejerstruktur, der betyder at selskabet er ejet af dets forsikringstagere. Dette resulterer angiveligt i et stærkere sammenhold samt ønske om at få alting til at fungere. Trods sin beskedne størrelse tilbyder Himmerland Forsikring både bilforsikringulykkesforsikringhusforsikring og indboforsikring.

 

Information om Himmerland Forsikring

Hjemmeside www.himmerland-forsikring.dk
Kontakt T: 96 98 18 00
M: post@himmerland-forsikring.dk
Det er muligt at udfylde en kontaktformular online og blive ringet op af en medarbejder, og dette er ligeledes muligt ved bestilling af tilbud.
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:30 - 18:00
Fredag kl. 8:30 - 15:00
Anmeld skade T: 96 98 18 20
Hvis du får en skade kan denne anmeldes på Himmerland Forsikrings hjemmeside, men det er muligt at kontakte ovenstående døgnservice uden for normal åbningstid ved større og mere akutte skader.
Forsikringer Himmerland Forsikring tilbyder en lang række forsikringer til private, samt en håndfuld erhvervsforsikringer. Det er ikke muligt at tegne pension hos Himmerland Forsikring.
Ejerforhold Himmerland Forsikring GS er et gensidigt forsikringsselskab der er ejet af kunderne.

 

Historien bag Himmerland Forsikring

Men 125 års på bagen har Himmerland Forsikring god erfaring med forsikringer til Nordjyderne. Der har altid været stort fokus på lokalområdet, og det har angiveligt ikke ændret sig. Historien om Himmerland forsikring går tilbage til 1841 hvor Gensidig Brandforsikring blev stiftet, og efter en fusion med to andre selskaber kom navnet også med. De 3 selskaber fusionerede i 1975 og blev til Forsikringsselskabet Himmerland A/S.

Siden dengang har Himmerland Forsikring udvidet deres markedsområde, om omfatter i dag Himmerland Salg og Service, Himmerland Ejendom og Bolig samt Concordia Forsikring. Hovedsædet, kaldet Forsikringsbutikken, er placeret i Aars.

 

Kundetilfredshed hos Himmerland Forsikring

Der er i den grad tale om en høj kundetilfredshed hos Himmerland Forsikring, der i hele 2013 ikke havde klagesager i Ankenævnet for Forsikring, og på Trustpilot ser det langt fra skidt ud. Ifølge Trustpilots vurdering ligger Himmerland Forsikring i kategorien 'God' som resultat af en score på 7.2 ud af 10 mulige.

Relaterede blogindlæg