HF Forsikring

;

HF Forsikring, der er et gensidigt selskab ejet af kunderne, har idag mere end 150 års erfaring men er et moderne forsikringsselskab. Med forsikringer til både erhverv og private er mulighederne mange, og for bare at nævne nogle få, så er tegner HF Forsikring blandt andet husforsikring, indboforsikring, bilforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om HF Forsikring

Hjemmeside www.hf-forsikring.com
Kontakt T: 59 43 26 94
M: info@hf-forsikring.com
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8.00 - 16.00
Fredag kl. 8.00 - 15.00
Anmeld skade T: 59 43 26 94 (kl. 8.00 - 16.00)
T: 46 13 86 16 (uden for kontortid)
Det er desuden muligt at blive ringet op samt udfylde en formular online for at anmelde eventuelle skader.
Forsikringer Tilbyder forsikringer til private, erhverv og landbrug.
Ejerforhold HF Forsikring GS er et gensidigt selskab ejet af selskabets forsikringstagere

 

Historien bag HF Forsikring

For over 150 år siden startede HF Forsikring sit virke, men en hensigt om at tegne løsøreforsikringer til at dække behovet hos den almene befolkning. Udbuddet hos HF Forsikring er nu udvidet, men visionen er fortsat at være en selskab der ikke bliver så stort at der ikke er plads til den personlige rådgivning og service.

De primære forretningsområder for HF Forsikring er Sjælland, Lolland-Falster og Samsø, og selskabet har kontorer i både Holbæk, Vig og Kalundborg er.

 

HF Forsikrings kundetilfredshed

Desværre ligger kundernes online anmeldelser af HF Forsikring ikke i toppen af skalaen. På trustpilot har kundernes anmeldelser resulteret i en score på 4.3 ud af 0 mulige, der kategoriserer HF Forsikring som under middel. Dette på hænger muligvis sammen med de 6 klager der fik medhold i 2014.