Gjensidige Forsikring

;

Med 200 år på bagen har Gjensidige Forsikring stor erfaring med forsikringer. Det betyder i praksis. at du får den hjælp du skal bruge, hvis uheldet er ude. Med muligheder for forsikring til både erhverv og til private har du gode muligheder. Typisk kan du spare en masse penge på at samle bilforsikringindboforsikringhusforsikring, og ulykkesforsikring.

 

Information om Gjensidige Forsikring

Hjemmeside www.gjensidige.dk
Kontakt T: 70 10 90 09
Det er muligt at skrive til Gjensidige Forsikring ved at udfylde en kontaktformular på deres hjemmeside. Typisk bliver disse henvendelser besvaret indenfor 5 arbejdsdage.
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:30 - 18:00
Fredag kl. 8:30 - 16:00
Anmeld skade T: 70 10 90 09
Du kan ringe for akut hjælp, men du kan nemt og hurtigt anmelde din skade på 'DinSide' på deres hjemmeside.
Forsikringer Hos Gjensidige Forsikring er det muligt at tegne både privat- og erhvervsforsikring samt pensionsforsikring.
Ejerforhold Selvom der er filialer i Danmark er Gjensidige Forsikring en del af den norske koncern Gjensidige Forsikring ASA.

 

Historien bag Gjensidige Forsikring

Den første brandkasse i koncernen blev stiftet helt tilbage i 1816. Det vi kender som Gjensidige idag var dog lang tid undervejs og opstod som et resultat af en række fusioner med andre skadevirksomheder. Navnet Gjensidige Forsikring kom til i 1974 efter en fusion med Samtrygd, og Gjensidige vandt sit indpas på det danske marked i 2006 efter endnu en fusion. Nykredit Forsikring blev i 2010 en del af Gjensidige gruppen, og med dette blev Gjensidiges markedsandel fordoblet.

Hovedsædet for Gjensidige Forsikring ligger i København, men selskabet har ligeledes aktiviteter i Sverige, Norge og Baltikum. Det totale antal medarbejdere ligger omkring 470.

 

Kundetilfredshed hos Gjensidige Forsikring

Der er overordnet en fin tilfredshed blandt kunderne, men Gjensidiges Trustpilot score bærer præg af en håndfuld meget negative anmelder kombineret med mange rosende af slagsen. Samlet giver dette Gjensidige Forsikring en score på 5.5 ud af 10 mulige. Ankenævnet for Forsikring modtog i hele 2013 8 sager, hvoraf kun 1 fik medhold i sagen.

Relaterede blogindlæg