GF Forsikring

;

GF Forsikring er et forholdsvis nyt forsikringsselskab, sammenlignet med andre danske forsikringsselskaber. Princippet bag forsikringsselskabet er andelstanken, der i praksis betyder, at du som medlem får en del af det årlige overskud. Udover denne fordel, tilbyder GF Forsikring nogle fordelagtige priser på indboforsikringhusforsikringbilforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om GF Forsikring

Hjemmeside www.gfforsikring.dk
Kontakt T: 70 13 80 80
M: gf@gfforsikring.dk
Åbningstider Mandag til fredag kl. 8:30 - 16:00
Anmeld skade T: 72 24 42 90 (skade på indbo)
T: 72 24 43 33 (skade på hus)
T: 72 24 45 80 (rejseforsikring)
T: 72 24 45 60 (hundeansvar)
T: 72 24 42 50 (bilskade)
T: 72 24 43 10 (ulykkesforsikring)
T: 72 24 43 00 (retshjælp)
De fleste skader kan anmeldes til GF forsikrings over telefonen, med undtagelse af personskader der skal anmeldes skriftligt. Er der tale om akut brug for hjælp, kan du kontakte en af GF Forsikrings samarbejdspartnere.
Forsikringer GF Forsikring tilbyder forsikringer til private og erhverv, dog ikke industriforsikring. Det er muligt at tegne pension grundet samarbejde med AP Pension.
Ejerforhold GF Forsikring er medlemsejet af forskellige forsikringsklubber.

 

Historien bag GF Forsikring

Det, vi idag kender som GF Forsikring, blev stiftet så sent som i 1967 med en vision om et alternativt selskab med meget lave priser. Medlemmerne skulle have direkte indflydelse, og præmierne skulle kun gå til den absolut nødvendig administration. Det resterende skulle fordeles mellem medlemmerne.

Hovedsædet for GF Forsikring er placeret i Odense og huserer omkring 260 medarbejdere. På trods af GF Forsikrings størrelse og korte levetid, så står GF Forsikring for en stor del af de danske bilforsikringer.

 

Kundetilfredshed hos GF Forsikring

Der er en ret høj kundetilfredshed at finde blandt GF Forsikrings medlemmer og kunder, og andelen af klager med helt eller delvist medhold er lille. Også online ligger anmeldelsen af GF Forsikring solidt i den positive ende med en score på Trustpilot på 7.2 ud af 10 mulige, hvilket resulterer i en 'God' vurdering.

Relaterede blogindlæg