Gartnernes Forsikring

;

Gartnernes Forsikring startede som kundeejet forsikringsselskab tilbage i 1908, hvilket gør dem til et af Danmark ældste af slagsen. Trods navnet og en historie der kun indeholder gartnere og kunder inden for andre jordbrugserhverv, tilbyder selskabet i dag blandt andet bilforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring til private samt en række erhvervsforsikringer.

 

Information om Gartnernes Forsikring

Hjemmeside www.garfors.dk
Kontakt T: 43 71 36 16
M: gaf@garfors.dk
Åbningstider Mandag til fredag kl. 10.00 - 16.00
Anmeld skade Skadeanmeldelser foregår online gennem en formular, som du enten kan udfylde direkte på siden eller printe ud for at indsende den til hovedkontoret.
Forsikringer Privatforsikringer og erhvervsforsikringer. Mulighed for livsforsikring og pension i samarbejde med AP Pension.
Ejerforhold Gartnernes Forsikring GS er ejet af kunderne.

 

Historien bag Gartnernes Forsikring

Gartners Forsikring er, grundet sin start i 1908, et af landets største forsikringsselskaber og er forblevet kundeejet. Strukturen er således stadig den samme, men deres kundefokus har ændret sig en del siden selskabets start som forsikringsselskabet til gartnere og kunder fra andre jordbrugserhverv. I dag tilbydes alle private og erhvervskunder en række forsikringer.

Det er kunden der er i fokus hos Gartnernes Forsikring, og der lægges stor vægt på, at behandlingstiden for eventuelle skader skal være kort. Hovedkontoret for Gartnernes Forsikring ligger i Høje Taastrup, men har assurandører spredt ud over landet så der altid er hjælp at hente i lokalområdet.

 

Gartnernes Forsikrings kundetilfredshed

Når man ser på selskabets Trustpilot bedømmelser ser de ud til at ligge nogenlunde midt i, med en 'middel' bedømmelse udgjort af en score på 6,9 ud af 10 mulige. Ser man derimod på Ankenævnet for Forsikring ser det noget bedre ud, idet Gartnernes Forsikring ikke have én eneste klage med medhold i 2013.