Forsikringsselskabet Vendsyssel

;

Forsikringsselskabet Vendsyssel er forsikringsselskabet for befolkningen i Vendelbo, der trods sin beskedne størrelse bestræber sig på at være de bedste i lokalområdet. Det er den personlige betjening der, sammen med god service, er i højsædet hos Forsikringsselskabet Vendsyssel. Selskabet tilbyder blandt andet bilforsikring og ulykkesforsikring såvel som rejseforsikringer og hundeforsikring.

 

Information om Forsikringsselskabet Vendsyssel

Hjemmeside www.vendsyssel.nu
Kontakt T: 98 92 40 44
M: info@vendsyssel.nu
Det er desuden muligt at udfylde en kontaktformular på hjemmesiden. Forsikringsselskabet Vendsyssel vil derefter kontakte dig hurtigst muligt.
Anmeld skade T: 21 65 90 70
Det er muligt at kontakte ovenstående nummer ved skader der kræver øjeblikkelig hjælp. Det er dog også muligt at anmelde eventuelle skade online vha. en formular på hjemmesiden.
Forsikringer Forsikringsselskabet Vendsyssel tilbyder udelukkende forsikringer til private, men har til gengæld et stort udbud.
Ejerforhold Forsikringsselskabet Vendsyssel A/S er et aktieselskab.

 

Historien bag Forsikringsselskabet Vendsyssel

Forsikringsselskabet Vendsyssel har været vendelboernes lokale forsikringsselskab siden det blev etableret i 1861. Visionen er, som tidligere nævnt, at selskabet vil være et godt alternativ til de større forsikringsselskaber, grundet deres gode betjening, som bliver prioriteret højt.

 

Forsikringsselskabet Vendsyssels kundetilfredshed

Kundetilfredsheden hos Forsikringsselskabet Vendsyssel ligger på et middel-niveau med en score på Trustpilot på 5.4 ud af 10 mulige. Dette definerer kundetilfredsheden til at være 'Middel'.

Hvad angår klager til Ankenævnet for forsikring ligger disse også på et middel. I hele 2013 blev der indgivet 7 klager til Ankenævnet, hvoraf kun 3 fik helt eller delvist medhold.