FDM Forsikring

;

FDM Forsikring kan bryste sig med høj kundetilfredshed og gode priser på isæt motorforsikringer, men mulighederne er mange. Til de private kunder tilbyder FDM Forsikring blandt andet indboforsikring, bilforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om FDM Forsikring

Hjemmeside www.fdmforsikring.dk
Kontakt T: 33 91 66 88
F: 33 15 77 55
Det er desuden muligt at udfylde en kontaktformular på FDM Forsikrings hjemmeside, hvorefter du vil modtage besvarelsen på email.
Åbningstider Mandag til onsdag kl 9.00 - 15.00
Torsdag kl. 9.00 - 17.00
Fredag kl 10.00 - 14.00
Anmeld skade T: 33 91 66 88
Indenfor normal åbningstid er det muligt at anmelde skader telefonisk, og det er ligeledes muligt at lave skadesanmeldelsen online. Er der tale om akutte skader, kan du finde de relevante telefonnumre på hjemmeside.
Forsikringer Udover enkelte erhvervsforsikringer tilbyder FDM Forsikring en lang række forsikringer der dækker rejser, bolig, køretøjer, liv og sundhed. Der er med andre ord et stort udvalg til private forsikringstagere.
Ejerforhold Ligesom de andre forsikringsselskaber under LB Forsikring er FDM Forsikring ejet af selskabets medlemmer. Sådan får alle forsikringstagerne fordele ved at det går selskabet godt.

 

Historien bag FDM Forsikring

FDM Forsikring blev etableret i 2004 af FDM, Forenede Danske Motorejere, og Lærerstandens Brandforsikring. Selskabets opgave er angiveligt økonomisk at passe på dets medlemmer i tilfælde af uheld.

Forsikringsselskabet har adresse på Farvergade i indre København, og er en del af LB Forsikring, der har mere end 125 års erfaring med forsikringer.

 

Kundetilfredshed hos FDM Forsikring

FDM Forsikring har indtaget en flot 3. plads i kundetilfredshedssundersøgelsen som Epsi har foretaget for 2015. I undersøgelsen har FDM Forsikring opnået en score på 81.9 ud af 100.

På Trustpilot har FDM Forsikring også en meget rimelig score på på 7.8 ud af 10 mulige, der placerer dem i kategorien 'God'. Alt i alt viser det sig at kundetilfredsheden blandt FDM Forsikrings medlemmer er ret høj.