ETU Forsikring

;

ETU Forsikring lægger stor vægt på at være et forsikringsselskab med fornuftige priser og en lav risikoprofil. Der er tale om et selskab der er forholdsvist nyt, men som er i vækst. ETU Forsikring har, trods sin unge alder, et stort udvalgt af forsikringer til både erhvervs- og privatkunder. Til sidstnævnte tilbyder de ulykkesforsikring, bilforsikring, husforsikring og indboforsikring.

 

Information om ETU Forsikring

Hjemmeside www.etuforsikring.dk
Kontakt T: 74 72 86 00
M: kundeservice@etuforsikring.dk
Ved at udfylde en formular på ETU Forsikrings hjemmeside kan du bede om at blive ringet op af en medarbejder.
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:00 - 16:00
Fredag kl. 8:00 - 14:00
Anmeld skade Du anmelder dine skader gennem en række formularer på deres hjemmeside, som du bedes tilsende dem pr. mail eller fax.
Forsikringer ETU Forsikring tilbyder forsikringer til både private og erhvervskunder. De har i øvrigt bilforsikringer til både klassiske biler og veteranbiler.
Ejerforhold ETU Forsikring A/S er et aktieselskab, med bl.a. Nordic Invest Aabenraa og FM Ejendomsinvest i ejerkredsen.

 

Historien bag ETU Forsikring

Det er forsikringsmanden Peer Heitmann Madsen der startede ETU Forsikring tilbage i 2007. Peter Madsen har 25 års erfaring i forsikringsbranchen, og er altså ikke ny i felten. Hans primære fokus har været transporterhvervet, og ETU Forsikring, med hovedkontor i Rødekro, er et af de få forsikringsselskaber der tilbyder forsikring af klassiske- og veteranbiler.

 

Kundetilfredshed hos ETU Forsikring

Kunderne hos ETU Forsikring ligger uden tvivl i den positive ende, og ankesagerne imod selskabet er nærmest ikke eksisterende. I hele 2013 havde de kun én sag med medhold. På Trustpilot ser det ligeledes positivt ud, da ETU Forsikring har opnået en score på 7.2 ud af 10 mulige. Dette går dermed under klassificeringen 'God'.