Danske Forsikring

;

Danske Forsikring er en del af Topdanmark hvilket resulterer i et bedre udbud af produkter og en hurtig skadesbehandling. Er du desuden kunde i Danske Bank er der særlige fordele for dig som kunde. Af private forsikringer tilbyder Danske Forsikring blandt andet bilforsikring, indboforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om Danske Forsikring

Hjemmeside www.danskeforsikring.dk
Kontakt T: 70 11 23 23
M: danskeforsikring@danskeforsikring.dk
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:00 - 21:00
Fredag kl. 8:00 - 20:00
Lørdag kl. 10:00 - 15:00
Søndag kl. 11:00 - 14:00
Anmeld skade Anmeldelse af skader foregår på Danske Forsikrings hjemmeside gennem en formular.
Forsikringer Hos Danske Forsikring er det muligt at tegne forsikring til både privat og erhverv. Selskabet tilbyder desuden pensionsprodukter gennem Danica Pension.
Ejerforhold Danske Forsikring er en del af aktieselskabet Topdanmark.

 

Historien bag Danske Forsikring

Siden januar 200 har Danske Forsikring været en selvstændig del af aktieselskabet Topdanmark, men var forinden ejet af Danske Bank-koncernen. Selskabet slå sig på en effektiv og hurtig skadesbehandling, samt at forsikringerne er individuelt tilpassede kunderne og deres behov. Danske Forsikring har sit hovedkontor beliggende i Ballerup.

 

Danske Forsikrings kundetilfredshed

Det tyder på at selskabets kunder er særdeles tilfredse med de produkter og den service der tilbydes. på trustpilot har Danske Forsikring en score på imponerende 9.2 ud af 10 mulige, hvilket definerer dem som 'fremragende'. Antallet af ankesager med medhold er heller ikke alarmerende store, hvilket understreger kundetilfredsheden.