Dansk Boligforsikring

;

Dansk Boligforsikring er et uafhængigt, danskejet forsikringsselskab, som udelukkende beskæftiger sig med boligrelaterede forsikringer. Dansk Boligforsikring er specialiserede i at tilbyde skades- og ejerskifteforsikringer til danske boligejere, og tilbyder bl.a. også sælgeransvarsforsikringer og andre tillægsforsikringer. Dansk Boligforsikring tilbyder både en basisforsikring og en udvidet forsikring. Du kan læse mere om dette på deres hjemmeside.

Dansk Boligforsikring står med en markedsandel på cirka 25% af ejerskifteforsikringer, og anses for at være specialister på området.

Deres ejerskifteforsikringer er ikke alene billige, men også blandt de bedst dækkende på markedet. Medarbejderne beskæftiger sig indgående med boligforsikringer, og kan derfor tilbyde kompetent vejledning på området. Dansk Boligforsikring et godt valg, hvis du overvejer at købe ny bolig eller skifte forsikring.

Information om Dansk Boligforsikring

Hjemmeside www.danskboligforsikring.dk
Kontakt Tlf.: 59 49 88 44
Mail: info@danskboligforsikring.dk
Åbningstider Mandag til torsdag fra kl. 8.30 – 15.00, fredag fra kl. 8.30 – 14.30
Anmeld skade Tlf.: 59 49 88 44
For at anmelde skader skal der udfyldes en online formular på hjemmesiden eller downloades en skadeanmeldelse, som sendes med posten. Al anmeldelse skal foregå skriftligt.
Forsikringer Dansk Boligforsikring tilbyder skades- og ejerskifteforsikring samt sælgeransvarsforsikring.
Ejerforhold Dansk Boligforsikring er ejet af en række danske aktionærer, den største aktionær værende Nordica Capital Partners A/S.

Historien bag Dansk Boligforsikring

Siden stiftelsen i 2002 har Dansk Boligforsikring udelukkende arbejdet med forsikring af danskernes boliger. Med mere end 15 års erfaring er de eksperter på området, og kan hjælpe med alle typer boligrelaterede sager. Dansk Boligforsikring har beliggenhed i Danmark, er medlem af Dansk Garantifond og brancheforeningen Forsikring & Pension, hvilket er din garanti for en troværdig forsikringsudbyder. Ønsker du at forsikre din bolig mod alt fra fugtskader til ejerskifte, er Dansk Boligforsikring derfor en god samarbejdspartner.

Dansk Boligforsikring har et indgående kendskab til dansk lovgivning og det aktuelle, danske boligmarked. Vil man være godt dækket ind i forbindelse med en kommende bolighandel bør man, både som sælger og køber, overveje at vælge Dansk Boligforsikring.

Dansk Boligforsikring har mere end 45 medarbejdere i deres hovedafdeling med beliggenhed på Bysøplads 1 i Holbæk.

Kundetilfredshed hos Dansk Boligforsikring

Tilfredsheden med Dansk Boligforsikring ligger omkring middel på Trustpilot og Google. Deres absolutte spidskompetence er skadesforsikringssager, hvor en boligejer oplever ydre skade eller fugtskade på boligen, herunder skader forårsaget af skimmelsvamp. Bor du i en bolig med forhøjet risiko for skimmelsvamp, kan en skadesforsikring være en god idé. Dansk Boligforsikring har en hurtig svartid: Du modtager dine forsikringstilbud senest 24 timer efter forespørgsel.

Med Dansk Boligforsikring får du en samarbejdspartner med over 15 års brancheerfaring, der giver kunderne en effektiv sagsbehandling og lave priser. Her får du kompetent rådgivning hos medarbejdere, der konstant følger markedets udvikling, regler og risici.

Læs mere på www.danskboligforsikring.dk.