Concordia Forsikring

;

Det er kunderne der er Concordia Forsikrings allervigtigste fokus, og af samme grund tager forsikringsprodukterne udgangsunkt i kundens hverdag. Der lægges stor vægt på den personlige service i rådgivningsprocessen. For de private kunder tilbyder selskabet blandt andet indboforsikring, bilforsikring og ulykkesforsiking.

 

Information om Concordia Forsikring

Hjemmeside www.concordia.dk
Kontakt T: 63 14 44 44
M: post@concordia.dk
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:30 - 16:00
Fredag kl. 8:30 - 15:00
Anmeld skade T: 38 17 14 81
M: skade@concordia.dk
Udenfor almindelig åbningstid kan ovenstående nummer benyttes til at anmelde akutte skader. Det er ligeledes muligt at sende selskabet en e-mail til ovenstående adresse.
Forsikringer Concordia Forsikring tilbyder forsikringer til private, erhverv, landbrug, landbolig samt det de betegner som hesttotal.
Ejerforhold Selskabet Concordia Forsikring er et datterselskab ejet 100% af Himmerland Forsikring-koncern.

 

Historien bag Concordia Forsikring

"Tæt på og ligetil" er sloganet for Concordia, der er et af Himmerland Forsikring-koncernens datterselskaber. Mantraet er desuden at den personlige rådgivning skal ske ud fra en reel interesse i at tilbyde den mest optimale forsikringsløsning til kunderne. Selskabets hovedkontor ligger i Odense.

 

Concordia Forsikrings kundetilfredshed

Der er en generelt positiv tone i anmeldelserne på selskabets Trustpilot, på hvilken de har scoret 7 ud af 10 mulige. Denne score placerer dem i kategorien 'god'. Hos Ankenævnet for Forsikring har der heller ikke været nogen klager med medhold i hele 2014, hvilket kan siges at afspejle kundernes tilfredshed med selskabet.