Codan Forsikring

;

Codan Forsikring er et af de tre største forsikringsselskaber i Danmark og hører blandt de fem største forsikringsselskaber indenfor bilforsikringer. Visionen for Codan som virksomhed er at forsikre en bæredygtig fremtid. Hos Codan er det muligt at samle forsikringer som husforsikringulykkesforsikringindboforsikring og bilforsikring. Oftest er der penge at spare ved at samle alle dine forsikringer hos Codan.

 

Information om Codan

Hjemmeside www.codan.dk
Kontakt T: 33 55 55 55 
M: codan@codan.dk
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:00 - 18:45
Fredag kl. 8:00 - 18:00
Anmeld skade T: 33 55 55 55
Du kan anmelde dine skader på alle dine private forsikringer online, på Codans hjemmeside.
Forsikringer Mulighederne hos Codan inkluderer de fleste forsikringer indenfor både privat og erhverv. På nuværende tidspunkt tilbyder Codan ikke pension og livsforsikring.
Ejerforhold Codan blev i 2007 overtaget af Royal Sun Alliance, England.

 

Historien bag Codan 

Codans historie er præget af en række opkøb og overtagelser af andre selskaber. Startskuddet for opkøbskampen lød i starten af 90'erne, da Baltica blev opkøbt at Tryg, og Codan overtog Hafnia. I 2002 overtog Codan Trekroner forsikring og efter at have været børsnoteret på København Fondsbørs i over 40 år, var det Codan, der blev opkøbt. Codan blev overtaget af den engelske gigant RSA Group (tidligere Royal & Sun Alliance) i 2007.

Codans hovedsæde er placeret i København i det ikoniske Codanhus. Medarbejderstaben har et totalt antal på 3.400 i Norden, og omkring 1.500 medarbejdere i Danmark. Codan dækker omkring 340.000 husstande samt 50.000 virksomheder.

 

Kundetilfredshed hos Codan

Codan har en middel kundetilfredshed, baseret på det antal klagesager der er indsendt til Ankenævnet for Forsikring. I 2013 havde Codan kun 9 klager med helt eller delvist medhold, og på Trustpilot ligger tilfredsheden da også i den meget positive ende. Med en trustpilotscore på 8.4 ligger Codan indenfor kategorien 'God'.

Relaterede blogindlæg