Bornholms Brandforsikrng

;

Bornholms Brandforsikring er det lokale forsikringsselskab på Bornholm. Det lokale tilhørsforhold er i fokus, og selskabet har en vision om at blive Bornholmernes foretrukne forsikringsleverandør. De tilbyder en række forsikringer til både landbrug, erhverv og private kunder, som inkluderer husforsikring, indboforsikring, ulykkesforsikring og bilforsikring.

 

Information om Bornholms Brandforsikring

Hjemmeside www.bornbrand.dk
Kontakt T: 56 93 00 00
M: info@bornbrand.dk
Åbningstider Mandag til fredag kl. 8:30 - 16:00
Anmeld skade På selskabets hjemmeside kan skader anmeldes gennem en nem og overskuelig anmeldelsesguide. Det er også muligt at ringe til Bornholm Brandforsikring i deres åbningstid, såvel som der tilbydes en række telefonnumre på hjemmesiden til mere akutte skader.
Forsikringer Bornholms Brandforsikring tilbyder en lang række forsikringer indenfor privat, erhverv og landbrug. Der tilbydes desuden pensionsordning gennem Topdanmark.
Ejerforhold Bornholms Brandforsikring A/S er, sammen med Bornholms Brand A.m.b.a. en del af koncernen Bornholms Brand. Bornholms Brand ejer 73% af Bornholms Brandforsikring A/S og resten af aktierne ejes af Topdanmark.

 

Historien bag Bornholms Brandforsikring

Historien om Bornholms Brandforsikring går helt tilbage til 1855, hvor selskabet først blev stiftet. Det første kontor blev oprettet hos Danmarks ældste landboforening, Bornholms Landøkonomiske Forening, og blev taget i brug af de 24 stiftere.

Idag har Bornholms Brandforsikring over 1600 forsikringstagere, og selskabets hovedkontor ligger i Rønne på Bornholm.

 

Bornholms Brandforsikrings kundetilfredshed

Generelt er kunderne i Bornholms Brandforsikring tilfredse med den service og de produkter, som selskabet tilbyder de lokale kunder på Bornholm. Dette afspejler sig i deres vurderinger på Trustpilot, der med en samlet score på 7.6 ud af 10 mulige defineres som værende 'god'. Desuden havde selskabet i hele 2013 ingen klager i Ankenævnet for Forsikring.