Bauta Forsikring

;

Bauta Forsikring er selskabet for sygerplejersker og andre ansat i sundhedssektoren, der ønsker en attraktiv pris på en række private forsikringer. Forsikringsselskabet Bauta tilbyder blandt andet indboforsikring, bilforsikring, husforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om Bauta Forsikring

Hjemmeside www.bauta.dk
Kontakt T: 33 15 15 45
F: 33 15 77 55
Det er desuden muligt at kontakte Bauta Forsikring skriftligt via en kontaktformular på deres hjemmeside. Du kan forvente at få besvaret din henvendelse indenfor 5 dage..
Åbningstider Mandag til onsdag kl 9.00 - 15.00
Torsdag kl. 9.00 - 17.00
Fredag kl 10.00 - 14.00
Anmeld skade T: 33 15 15 45
Udover at det er muligt at anmelde skader telefonisk indenfor selskabets normale åbningstid, kan du på Bauta Forsikrings hjemmeside logge ind på Mit Bauta for at anmelde skaden.
Forsikringer Hos Bauta Forsikring er det muligt at tegne langt de fleste typer forsikringer til private samt enkelte erhvervsforsikringer.
Ejerforhold Bauta Forsikring er en del af LB Forsikring, men er medlemsejet. Dette betyder, at et eventuelt overskud i selskabet kommer dets medlemmer til gode i form af produktforbedringer, prisnedsættelser eller tilbagebetaling af præmier.

 

Historien bag Bauta Forsikring

Bauta Forsikring blev i 1977 købt at Dansk Sygeplejeråd og Lærerstandens Brandforsikring, og drives med formålet at tilbyde private forsikringer til medarbejdere i sundhedssektoren.

Forsikringsselskabet holder til i indre by i København og er en del af LB Forsikring, der har udbudt forsikringer i mere end 125 år.

 

Kundetilfredshed hos Bauta Forsikring

Kundetilfredshedsundersøgelsen for 2015, foretaget af Epsi,viser, at Bauta ligger på en flot 2. plads, lige bag LB Forsikring, over selskaber med bedst kundetilfredshed. Bauta Forsikring har en score på 83 ud af 100 mulige.

På Trustpilot har Bauta Forsikring ligeledes en flot score på 8.2 ud af 10 mulige, der placerer selskabet i kategorien 'God'.