Aros Forsikring

;

Det kundeejede forsikringsselskab Aros Forsikring er kundeejet, og har fokus på den personlige kontakt med kunderne. Der tilbydes udelukkende forsikringer til private da målgruppen er familier, og Aros Forsikring tilbyder blandt andet indboforsikringhusforsikringbilforsikring og ulykkesforsikring.

 

Information om Aros Forsikring

Hjemmeside www.aros-forsikring.dk
Kontakt T: 70 10 42 22
M: aros@aros-forsikring.dk
Du kan også anmode om at blive ringet op af Aros Forsikring via deres hjemmeside, og det er muligt at booke et møde online gennem en formular.
Åbningstider Udenfor almindelige åbningstid er det muligt at kontakte Aros Forsikring på døgnvagten på telefon 87 34 50 99.
Anmeld skade T: 87 34 50 99
Udover at telefonen for anmeldelse af skader er døgnåben, så er det muligt at anmelde skaden online via en formular på Aros Forsikrings hjemmeside.
Forsikringer Hos Aros Forsikring er der ikke mulighed for erhvervsforsikringer, men udbuddet af private forsikringer er rimelig omfattende.
Ejerforhold Aros Forsikring ejes af kunderne.

 

Historien bag Aros Forsikring

Historien om Aros Forsikring går tilbage til 1921 hvor det hele startede. Forsikringsselskabet har altså efterhånden nogle år på bagen, men har fortsat fokus på de oprindelige værdier; hurtig og personlig service. Selskabet har gennem årene været nogle hårde tider igennem men har klaret sig igennem samt kommet ud på den anden side som et stærkere selskab.

Det første domicil som Aros Forsikring startede lå i Søndergade i Århus, men siden da har hovedkontoret skiftet adresse, og ligger nu i Viby.

 

Kundetilfredshed hos Aros Forsikring

Det er ikke at overdrive hvis man siger at Aros Forsikring ligger inde med en rigtig god kundetilfredshed. Samlet set har Aros Forsikring fået en score på Trustpilot på 9.0 ud af 10 mulige, hvilket resulterer i, at selskabet betegnes som værende 'fremragende'. Ser man på ankesager imod Aros Forsikring er det begrænset hvor mange sager der indgives. I hele 2013 blev fik kun én enkelt sag medhold.

 

Relaterede blogindlæg