Alm. Brand Forsikring

;

Alm. Brand Forsikring er et mellemstort forsikringsselskab, der tilbyder forsikringer til både erhverv og privatkunder. Hos Alm. Brand Forsikring har du mulighed for at samle både ulykkesforsikringindboforsikringbilforsikring, og husforsikring. Udover at være et forsikringsselskab, driver Alm. Brand A/S desuden både bankforretning, pensionsselskab og leasing af biler.

 

Information om Alm. Brand Forsikring

Hjemmeside www.almbrand.dk
Kontakt T: 96 10 17 77
M: almbrand@almbrand.dk
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:30 - 21:00
Fredag kl. 08:30 - 16:00
Lørdag til søndag kl. 10:00 - 14:30
Anmeld skade T: 35 47 47 47
Det er, for de fleste typer af skader, også muligt at anmelde skader online. Det er både nemt og overskueligt.
Forsikringer Privatforsikring, erhvervsforsikring og landbrugsforsikring.Tilbyder desuden pensionsordninger og bankforretning.
Ejerforhold Datterselskab af Alm. Brand A/S der er et børsnoteret holdingselskab

 

Historien bag Alm. Brand Forsikring 

Alm. Brand blev stiftet tilbage i 1792 ved en kongelig anordning. Som navnet antyder, så startede Alm. brand som en brandforsikringsselskab ligesom mange andre gamle forsikringsselskaber, men Alm. Brand dækker i dag over alle de typiske forsikringstyper.

Koncernen har stort fokus på kundeoplevelsen, og lægger derfor meget vægt på at være repræsenteret lokalt, hvorfor de har mange filialer og salgscentre overalt i landet. Alm. Brand Forsikring har lige under 2000 medarbejdere ansat, og koncernens hovedsæde ligger på Østerbro i København.

Alm. Brand Forsikring tilbyder bl.a. bilforsikring, ulykkesforsikring, rejseforsikring, indboforsikring og husforsikring. Du får som kunde en række særlige fordele, hvis du både er forsikrings- og bankkunde.

Alm. Brand Forsikrings kundetilfredshed 

Mange klager er ikke noget Alm. Brand Forsikring døjer med, da antallet af klager med medhold ligger en smule under gennemsnittet for de danske forsikringsselskaber. Brugernes vurdering af Alm. Brand Forsikring ligger også i den høje ende med en trustpilotscore på 8.1, der tolkes som værende 'god'.

Relaterede blogindlæg