Alka Forsikring

;

Alka er et forsikringsselskab der er moderne, og som værdsætter enkelthed og service. Det betyder, at forsikringerne har til formål at være så gennemskuelige at valget bliver simpelt, trods tendenserne i branchen. Der er primært fokus på de private forsikringer, hvilket betyder, at du hos Alka både kan finde bilforsikringindboforsikringulykkesforsikring og husforsikring samt mange andre.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ny billig forsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Information om Alka Forsikring

Hjemmeside www.alka.dk
Kontakt T: 70 12 14 16
M: salgogservice@alka.dk
Det er desuden muligt at chatte med alka live på deres hjemmeside, og det er muligt at blive ringet op på et ønsket tidspunkt.
Åbningstider Mandag til torsdag kl. 8:00 - 20:00
Fredag kl. 8:00 - 16:30
Anmeld skade T: 70 12 14 16
Hvis det drejer sig om skader på dit hus, din bil, dit indbo eller din cykel, kan du anmelde skaden online.
Forsikringer Alka tilbyder enhver tænkelig forsikring til private, men tilbyder også forsikringer til erhvervskunder.
Ejerforhold Ejerstrukturen er ikke helt ligetil hos Alka, da selskabet både er ejet af fagbevægelsen, en række af virksomheder der har tilknytning til fagbevægelsen, Folksam forsikring i Sverige og Alkas medarbejdere.

 

Historien bag Alka Forsikring

Historien om Alka starter i 1903, hvor Arbejdernes Livsforsikring blev stiftet. Senere hen fusionerede de med Kooperativ Assurance, hvis akronymer sammen med Arbejdernes Livsforsikrings dannede navnet Alka, som vi kender det idag.

Alka beskrives som fagbevægelsens forsikringsselskab, men er desuden ejet af en række virksomheder og organisationer i både Sverige, Norge og Danmark samt af Alkas medarbejdere. Disse virksomheder, organisationer og ansatte har alle en tilknytning til fagbevægelsen. Alka Forsikring har godt 500 ansatte, der hovedsagelig holder til i hovedsædet i Høje Taastrup.

 

Kundetilfredshed hos Alka Forsikring

Der er kun tale om få klager indgivet til Ankenævnet for Forsikring i 2013, hvilket anses som et tegn på en meget positiv kundeskare. Også på Trustpilot er der ikke meget at klage over, da anmeldelserne har givet Alka Forsikring en samlet score på 8.0 ud af 10 mulige. Dette betyder at Alka Forsikring kategoriseret som 'God'.

Udfyld formularen og få 3 gratis tilbud på en ny billig forsikring! Bestil tilbud
- tager under et minut
Relaterede blogindlæg