Oversigt over forsikringsselskaber

Få 3 gratis forsikringstilbud - Det er både nemt og helt uforpligtende
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Lignende sider

Oversigt over danske forsikringsselskaber

Fordi udvalget af danske forsikringsselskaber er stort, kan det sommetider være svært at få sig et overblik. Her giver vi jer en oversigt over nogle af de største forsikringsselskaber i Danmark, baseret på statistikker fra Forsikring og Pension*.

 

Få 3 gratis forsikringstilbud - Det er både nemt og helt uforpligtende Bestil tilbud
- tager under et minut

 

 

 

Allianz

Allianz Forsikring
Allianz Global Assistance er specialister inden for rejseforsikring og assistance. Uanset hvor i verden du rejser hen, så er du godt dækket ind med en rejseforsikring fra Allianz Global Assistance. Selskabet står til rådighed for deres kunder 24 timer i døgnet.

Læs mere om Allianz Forsikring.

 


 

Alka

Alka Forsikring
Alka Forsikring har en ide om, at forsikringerne de tilbyder skal være så gennemskuelige som muligt, og servicen er i højsæde. Selskabet har en markedsandel på 3,9% og deres fokus ligger primært indenfor forsikringer til private. 

Læs mere om Alka Forsikring.

 


 

Alm .-Brand -logo

Alm. Brand Forsikring
Alm. Brand Forsikring ligger, med en markedsandel på 9,7%, med i top 5 over de største danske forsikringsselskaber i Danmark. Selskabet vægter det lokale nærvær meget højt, hvorfor de er stærkt repræsenteret over hele landet.

Læs mere om Alm. Brand Forsikring.

 


 

Aros -forsikring

Aros Forsikring
Målet for Aros Forsikring er, at være familiernes foretrukne forsikringsselskab til en fair pris. Selskabet ligger desuden i top, når det kommer til højeste kundetilfredshed på Trustpilot, hvilket understreger selskabets kundefokus.

Læs mere om Aros Forsikring.

 


 

Bauta _forsikring

Bauta Forsikring
Hvis du er arbejder indenfor sundhedssektoren, er Bauta Forsikring måske noget for dig. Det medlemsejede forsikringsselskab arbejder på at tilbyder dets medlemmer attraktive priser på forsikring til både privat og erhverv.   

Læs mere om Bauta Forsikring.

 


 

Bornholms Brandforsikring

Bornholms Brandforsikring
Bornholms Brandforsikring er Bornholms lokale forsikringsselskab med et mål om at være Bornholmernes foretrukne forsikringsleverandør. Selskabet forventer at opnå dette grundet den lokale forankring. 

Læs mere om Bornholms Brandforsikring.

 


 

Codan -logo

Codan Forsikring
Codan er en af de store drenge på legepladsen, og ligger med i toppen med en markedsandel på 11,8%. Der er tale om et selskab rig på kundeerfaringer, da Codan dækker omkring 50.000 virksomheder samt 340.000 husstande.

Læs mere om Codan Forsikring.

 


 

Concordia Forsikring

Concordia Forsikring
Concordia Forsikring, der desuden er et datterselskab til Himmerland Forsikring-koncernen, tilbyder en håndfuld forsikringer til alt fra private og landboliger til erhverv og større landbrug.

Læs mere om Concordia Forsikring.

 


 

Dansk Boligforsikring logo

Dansk Boligforsikring
Dansk Boligforsikring tilbyder en række boligforsikringer med speciale i ejerskifteforsikringer. Selskabet har mere end 15 års erfaring på markedet og tilbyder dækning til både hus, lejlighed og sommerhus.

Læs mere om Dansk Boligforsikring.

 


 

Danske Forsikring

Danske Forsikring
Danske Forsikring er en del af Topdanmark, hvilket medfører en hurtig sagsbehandling og forbedrer selskabets udbud af forsikringer der er udviklet individuelt til kunderne. Der tilbydes forsikringer til både erhverv og private.

Læs mere om Danske Forsikring.

 


 

ETU Forsikring

ETU Forsikring
ETU Forsikring er et af de nyeste forsikringsselskaber i Danmark, og vil slå sig på at være det fleksible, servicemindede og handlekraftige alternativ. Der er desuden tale om et forsikringsselskab med fornuftige priser. 

Læs mere om ETU Forsikring.

 


 

FDM

FDM Forsikring
FDM Forsikring blev stiftet tilbage i 2004 af Lærerstandens Brandforsikring og FDM, Forenede Danske Motorejere. Desuden er der en høj kundetilfredsheden i selskabet, og eventuelt overskud får medlemmerne fordele af.

Læs mere om FDM Forsikring.

 


 

Trafik -logo

TRAFIK Forsikring
Forsikringsselskabet TRAFIK er taxavognmændenes eget forsikringsselskab, der blev oprettet for at tilbyde gode chauffører billigere bilforsikringer. Forsikringerne tilbydes i samarbejde med Codan forsikring.

Læs mere om TRAFIK Forsikring.

 


 

Vendsyssel

Forsikringsselskabet Vendsyssel
Selskabet er ikke det største, men de bestræber sig på hver dag at være de bedste. Forsikringsselskabet Vendsyssel tilbyder forsikringer til private, men indenfor denne målgruppe er udbuddet stort.

Læs mere om Forsikringsselskabet Vendsyssel.

 


 

Gartnernes Forsikring

Gartnernes Forsikring
Gartnernes Forsikring er et af de ældste forsikringsselskaber i Danmark, og har været et kundeejet selskab siden 1908. Hos Gartnernes Forsikring tilbydes desuden specialprodukter som ID-sikring og dyreforsikring.

Læs mere om Gartnernes Forsikring.

 


 

Gf -logo

GF Forsikring
GF Forsikring er et nyere forsikringsselskab, der trods alt allerede har opnået en markedsandel på 3%, hvilket betyder at GF Forsikring ligger med i top 10 over de største danske forsikringsselskaber.

Læs mere om GF Forsikring.

 


 

Gjensidige -logo

Gjensidige Forsikring
Gjensidige Forsikring er et af Danmarks ældste forsikringsselskaber. Selskabet har godt 200 års erfaring, og visionen for Gjensidige Forsikring er at kende kunden bedst for bedre at kunne involvere sig.

Læs mere om Gjensidige Forsikring.

 


 

HF Forsikring

HF Forsikring
HF Forsikring har over 150 års erfaring, men er idag et moderne forsikringsselskab der sætter troværdighed, ærlighed og service i højsæde. Ideen bag selskabet er at tilbyde kunderne gode produkter til konkurrencedygtige priser.

Læs mere om HF Forsikring.

 


 

Himmerland -Forsikring -logo -300x 182

Himmerland Forsikring
Himmerland Forsikring er, trods sine 125 år, et lidt utraditionelle selskab og et mindre et af slagsen. Det er selskabets forsikringstagere der er ejere af Himmerland Forsikring, og det giver et særligt sammenhold.

Læs mere om Himmerland Forsikring.

 


 

IDA_basic _grey _RGB

IDA Forsikring
Med kundeløfter om lave præmier, ens præmier til alle og ingen købetvang tilbyder IDA Forsikring et højt serviceniveau og forsikringerne udbydes i samarbejde med større forsikringsselskaber, så du ligeledes er sikret en vis kvalitet.

Læs mere om IDA Forsikring.

 


 

If -logo

If Forsikring
If har en markedsandel på 6% og har en vision om at være Nordens førende forsikringsselskab. If Forsikring slår sig på en hurtig behandlingstid ved eventuelle skader, og er absolut størst indenfor de private forsikringer.

Læs mere om If Forsikring.

 


 

Købstædernes -Forsikring-

Købstædernes Forsikring
Det mellemstore forsikringsselskab Købstædernes Forsikring, der har en markedsandel på 1,3%, er landets ældste forsikringsselskab. Dette giver dig den bedst tænkelige kvalitet og rådgivning, og udbuddet er stort. 

Læs mere om Købstædernes Forsikring.

 


 

LB-logo

Lærerstandens Brandforsikring
LB Koncernen, der samlet set har en markedsandel på 4,9%, inkluderer selskaberne FDM Forsikring, Lærerstandens Brandforsikring, Bauta og Runa Forsikring. LB tilbyder forsikringer til private samt erhvervs-, livs- og pensionsforsikring.

Læs mere om Lærerstandens Brandforsikring.

 


 

Lokal -logo -300x 224

Lokal Forsikring
Hos Lokal Forsikring er kunderne ikke kun i førersædet, men er medejere af selskabet. Der lægges stor vægt på det at selskabet skal være tilstede i nærområdet, så de altid er til at få fat i.

Læs mere om Lokal Forsikring.

 


 

Minforsikring1

MIN Forsikring
Selskabet er en del af det britiske AON, der tilbyder pensions- og forsikringsformidling. MIN Forsikring gør det let og overskueligt for forbrugerne at vælge den rigtige forsikring.

Læs mere om MIN Forsikring.

 


 

Nem -forsikring -logo -300x 175

NEM Forsikring
NEM Forsikring opstod som resultat af en fusion mellem Midtjysk Forsikring og Forsikring Fyn. Sammenlagt har selskabet over 100 års erfaring indenfor private såvel som erhvervskunder.

Læs mere om NEM Forsikring.

 


 

Nykredit -logo

Nykredit Forsikring
Nykredit Forsikring blev i 2010 en del af Gjensidige-gruppen. Dette betyder helt simpelt, at Nykredits forsikringer udbydes i samarbejde med og håndteres praktisk af Gjensidige Forsikring.

Læs mere om Nykredit Forsikring.

 


 

Pen Sam Logo

PenSam Forsikring
PenSam Forsikring har billige priser og en grundig dækning, hvilket gør det at tegne forsikring enkelt og ukompliceret. Det er de private kunder der er i fokus hos PenSam Forsikring, og udvalget er stort.

Læs mere om PenSam Forsikring.

 


 

Popermo -Forsikring -logo

Popermo Forsikring
Popermo blev i sin tid etableret af en gruppe ansatte ved politiet for at tilbyde billigere bilforsikringer. Forsikringsselskabet er også den dag rettet mod ansatte ved politiet, anklagemyndigheden og statens administration. 

Læs mere om Popermo Forsikring.

 


 

Privatsikring

Privatsikring
Kunderne hos Privatsikring forsikres i samarbejde med lokale pengeinstitutter, således at det er muligt at handle forsikringer og banks samme sted. Selskabet forsikrer udelukkende private forsikringskunder.

Læs mere om Privatsikring.

 


 

Sønderjysk

Sønderjysk Forsikring
Sønderjysk Forsikring lægger meget vægt på tryghed og lokalt nærvær, og selskabet dækkede kun Als til at starte med. Det var altså på Als at det hele startede, men i dag dækker selskabet også hele Syd- og Sønderjylland.

Læs mere om Sønderjysk Forsikring.

 


 

Thisted -Forsikring -logo -300x 86

Thisted Forsikring
Det nordjyske forsikringsselskab henvender sig til både private og erhvervskunder, og tilbyder en lang række forsikringer. Thisted Forsikring tilbyder desuden niche-forsikringer som ID-sikring og villaforsikring.

Læs mere om Thisted Forsikring.

 


 

Topdanmark -logo

Topdanmark Forsikring
Som et af Danmarks største forsikringsselskaber tilbyder Topdanmark mange forskellige typer forsikringer til både privat og erhverv. Selskabet har idag over 1 mio. private kunder, omkring hver sjette virksomhed og halvdelen af de danske landbrug.

Læs mere om Topdanmark Forsikring.

 


 

Tryg -logo

Tryg Forsikring
Tryg er Danmarks førende forsikringsselskab, med en markedsandel på hele 18,2% i 2014. Ikke nok med at Tryg er en dominerende spiller på det danske marked, så er selskabet repræsenteret i både Norge, Sverige og Finland.

Læs mere om Tryg Forsikring.

 


 

Vardia Logo

Vardia Forsikring
Hos Vardia Forsikring loves du en konkurrencedygtig pris og et højt serviceniveau. Vardia Forsikrign er et nyt selskab i Danmark, men har flere kontorer i både Sverige og Norge, og ambitionerne er høje.

Læs mere om Vardia Forsikring.

 


 

Vestjylland -Forsikring -logo -300x 149

Vestjylland Forsikring
Vestjylland Forsikring koncentrerer sig primært om kunder fra vest- og midtjylland. Det er kundekontakt og lokalt kendskab der er primrt fokus i selskabet, og det er noget der påvirker kundetilfredsheden i en positiv retning.

Læs mere om Vestjylland Forsikring.

 


 

Watercicles_forsikring

Watercircles Forsikring
Forsikringsselskabet Watercircles har et miljøvenlig fokus og har på dette baggrund udvalgt særlige samarbejdspartenre til udbedring af dine skader. Desuden sætter de et højt serviceniveauet. 

Læs mere om Watercircles Forsikring.

 


 

*Forsikringsselskaber der udelukkende tilbyder erhvervs- og industriforsikring, sygeforsikring, sundhedsforsikring, pensionsforsikring eller arbejdsskadeforsikring, er ikke listet her.

Relaterede blogindlæg