Motorcykelforsikring priser

Indhent priser på motorcykelforsikringer her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Find de bedste priser på motorcykelforsikringer her

Her på siden, kan du nemt indhente 3 tilbud på motorcykelforsikringer til en god pris. Du indtaster bare dine oplysninger og sender formularen. Efterfølgende vil du modtage 3 uforpligtende forsikringstilbud.

Indhent priser på motorcykelforsikringer her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvorfor tegne en motorcykelforsikring?

Med en motorcykelforsikring får du ansvarsforsikring og kaskoforsikring samlet hos et forsikringsselskab.

Ansvarsforsikringen er en lovpligtig forsikring, når du ejer en motorcykel i Danmark. Du kan ikke få udleveret nummerplader til din motorcykel, førend at du har tegnet en ansvarsforsikring. Forsikringen dækker ved erstatningskrav, hvis du eller din motorcykel er involveret i personskader på andre mennesker, eller ved materielle skader på deres ejendele.

Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men den er alligevel god at tegne, da den dækker ved skader på din egen motorcykel. Det kan være skader, der opstår ved parkering eller ved trafikuheld.

Kaskoforsikringen dækker også,  hvis din motorcykel bliver udsat for hærværk. Desuden dækker forsikringen også i tilfælde af brand samt, hvis din motorcykel bliver stjålet.

Har du finansieret købet af din motorcykl med lånte penge, så kan långiveren kræve at du tegner en kaskoforsikring.

Der er nogle forsikringsselskaber, som kræver, at du er fyldt 25 år for at kunne tegne en motorcykelforsikring hos dem.

 

Sådan udvider du din motorcykelforsikring

De fleste forsikringsselskaber tilbyder, at du kan vælge forskellige tilvalg til din forsikring. Med disse tilvalg, kan du udvide din motorcykelforsikring, så den kommer til at have en bedre grad af dækning.

Hvis du kun har tegnet en ansvarsforsikring, kan du eksempelvis udvide din forsikring med en særskilt tyveriforsikring.

Motorcykelforsikringen dækker som udgangspunkt kun i motorcykelsæsonen, som er perioden 1.marts til 30.november. Du kan dog udvide din motorcykelforsikring til, at dække i vintersæsonen fra december til februar. Det er en god idé, at udvide forsikringen til vinterperioden, hvis du har tænkt dig at køre ud på motorcyklen, da der er større risiko for ulykker.

Ansvarsforsikringen og kaskoforsikringen dækker ikke ved personskader på dig selv. Der er det en god idé, at tegne en førerulykkesforsikring. Forsikringen dækker, hvis du kommer ud for en soloulykke. Det kan eksempelvis være, at du kører ind i et træ eller autoværn.

LÆS OGSÅ: Motorcykelforsikring

 

Priser for motorcykelforsikring

Flere faktorer spiller ind i forhold til, hvilken pris du skal betale for en motorcykelforsikring. Det er derfor en god idé, at indhente tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Du skal læse betingelserne grundigt igennem, så du ved hvilke begrænsninger og undtagelser, der er for dækning.

Her er nogle af de mest almindelige faktorer, som påvirker prisen på din motorcykelforsikring:

  • Hvilken motorcykel
  • Din alder samt tidligere ulykker
  • Hvilket forsikringsselskab

 

Har du købt en motorcykel med mange hestekræfter eller som vejer meget, så vil nogle forsikringsselskaber stille krav om, at du samler dine forsikringer hos dem.

Hvis du har købt en Harley Davidson, så kan det blive svært at få den forsikret. På grund af en øget risiko for tyveri, vil nogle forsikringsselskaber slet ikke forsikre Harley Davidson.

Prisen på din motorcykelforsikring er også afhængig af din alder. Udover din alder, vil eventuelle tidligere ulykker også påvirke prisen på din motorcykelforsikring. Hos nogle forsikringsselskaber får du en bedre pris, hvis du er fyldt 30 år og har været skadesfri i mere end 3 år.

Prisen på en motorcykelforsikring er forskellig fra selskab til selskab, så undersøg markedet før du tegner forsikring.

 

Sådan får du en billigere motorcykelforsikring

Nøjes du med at tegne den lovpligtige ansvarsforsikring, så vil det være forholdsvist billigt. Ansvarsforsikringen dækker dog kun, hvis du eller din motorcykel forårsager skader på andre personer eller deres ejendele. Det er derfor værd, at tage op til overvejelse om du skal forsikre dig selv bedre end det.

Hvis du har en almindelig motorcykelforsikring, som kun gælder til motorcykelsæsonen, så vil den være lidt billigere. Risikoen for ulykker er nemlig væsentlig mindre, når regn, slud og is ikke har gjort vejene glatte. I vinterperioden er risikoen for ulykker større, så derfor vil det også være dyrere, at få forsikringen til at dække.

De fleste steder får du en bedre pris, hvis du er en rutineret kører uden for mange tidligere skader bag dig.

Du kan ofte spare penge, hvis du samler alle dine forsikringer hos samme forsikringsselskab. Derudover er der mange penge at spare, hvis du sørger for at indhente flere tilbud først og sammenligner disse inden du tegner en motorcykelforsikring.

LÆS OGSÅ: Billig motorcykelforsikring