Billig motorcykelforsikring

Find den billigste motorcykelforsikring her
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5

Find den billigste motorcykelforsikring her

Hvis du leder efter en billig motorcykelforsikring, så kan du udfylde nedenstående formular med dine oplysninger. Kort tid herefter, vil du modtage 3 forsikringstilbud på en billig motorcykelforsikring.

Find den billigste motorcykelforsikring her Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvordan dækker en motorcykelforsikring?

En motorcykelforsikring består egentlig af to forsikringstyper, nemlig en ansvars- og en kaskoforsikring.

Ansvarsforsikringen er en lovpligtig forsikring. Det betyder, at hvis du ejer en bil eller motorcykel, så skal du tegne en ansvarsforsikring. Forsikringen dækker, hvis du eller din motorcykel er involveret i skader på andre personer eller deres ejendele. Ansvarsforsikringen dækker her et eventuelt erstatningskrav, så du ikke selv skal betale for skaderne.

Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men den er alligevel god at tegne. Forsikringen dækker ved skader på din egen motorcykel. Det kan være skader, der opstår når du skal parkere eller ved trafikuheld. Forsikringen dækker også, hvis din motorcykel bliver udsat for hærværk eller bliver skadet ved brand. Desuden dækker kaskoforsikringen, hvis din motorcykel bliver stjålet.

Hvis du har lånt penge til at købe motorcyklen, kan långiver godt kræve, at du tegner en kaskoforsikring for din motorcykel.

 

Hvordan kan du udvide din motorcykelforsikring?

De fleste forsikringsselskaber tilbyder at du, udover ansvars- og kaskoforsikringen, kan tegne forskellige tilvalgsdækninger til din motorcykelforsikring.

Du kan vælge en ekstra forsikring af udstyr. Hvis du kun har tegnet en ansvarsforsikring, kan du tegne en særskilt tyveriforsikring.

Du kan også vælge, at tegne en førerulykkesforsikring. Med denne type forsikring er du selv forsikret, hvis du kommer ud for en soloulykke. Forsikringen dækker altså, hvis du kører ind i et autoværn eller glider på en våd vej. Hvis du ikke kan tegne en decideret førerulykkesforsikring, så kan du for det meste tegne den som tilvalg til den almindelige ulykkesforsikring.

En almindelig motorcykelforsikring dækker kun i motorcykelsæsonen, som er i perioden 1.marts til 30.november. Du kan dog vælge, at udvide din motorcykelforsikring, så den også dækker i vintersæsonen.

De glatte veje om vinteren øger risikoen for uheld, derfor er den udvidede motorcykelforsikring dyrere. Det er dog en god idé, at udvide din forsikring, hvis du har tænkt dig at køre om vinteren, så du ikke risikere selv at skulle betale for eventuelle skader.

LÆS OGSÅ: Motorcykelforsikring

 

Sådan får du en billig motorcykelforsikring

Følgende faktorer påvirker prisen på din motorcykelforsikring:

  • Motorcykel
  • Din alder
  • Dækning
  • Forsikringsselskab

 

Prisen på din motorcykelforsikring afhænger blandt andet af, hvilken type motorcykel du har købt. Hvis motorcyklen har mange hestekræfter og er tung, så bliver den ofte dyrere at forsikre. Mange forsikringsselskaber vil i dette tilfælde også kræve, at du samler dine forsikringer hos dem.

Ejer du en Harley Davidson, kan det være svært og dyrt at få tegnet en motorcykelforsikring for den. Der er nemlig en større risiko for tyveri, hvis du ejer en Harley Davidson.

Din alder samt, hvor længe du har ejet bil eller motorcykel, kan også påvirke prisen på din motorcykelforsikring. Nogle selskaber tilbyder dig en bedre aftale, hvis du er fyldt 30 år og har kørt uden at få skader i mere end 3 år.

Dækningen påvirker prisen på din forsikring. Hvis du vil have den billigste forsikring til din motorcykel, så kan du nøjes med den lovpligtige ansvarsforsikring. Den dækker dog kun skader på andre personer og deres ejendele.

Hvis du nøjes med at forsikre dig i motorcykelsæsonen, så får du forsikringen lidt billigere. Dog kan det være en god idé, at udvide til vintersæsonen, hvis du ved at du vil køre trods glatte veje.

Desuden varierer prisen på en motorcykelforsikring fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Du skal være opmærksom på, hvor meget du skal betale i forsikringspræmie, samt hvor høj selvrisikoen er. Ofte kan du få en billig motorcykelforsikring, hvis du vælger at samle alle dine forsikringer hos samme forsikringsselskab.

Hvis du er interesseret i en billig motorcykelforsikring, så skal du selvfølgelig undersøge markedet godt. Du skal indhente forsikringstilbud fra flere forsikringsselskaber, så du kan læse deres betingelser igennem. Det er vigtigt, at du ved hvilke præmisser du tegner forsikring på. Graden af dækning samt eventuelle begrænsninger eller undtagelser er vigtige at have styr på inden aftalen indgås.

Udfyld formularen øverst på denne side og du vil snart modtage 3 gode tilbud på en motorcykelforsikring. Ved at undersøge mulighederne grundigt, finder du frem til en god og billig motorcykelforsikring.