Motorcykelforsikring

Sammenlign motorcykelforsikring gratis og se hvor meget du kan spare!
Bestil tilbud
- tager under et minut
1.
Indtast oplysninger om dine personlige behov
2.
Bliv kontaktet af 3 forsikringselskaber
3.
Vælg det bedste og billigste tilbud
  • Spar op til 5.000
  • Gratis og uforpligtende
  • Tager under et minut
Læs om os i:
1
2
3
4
5
Lignende sider

Find motorcykelforsikring her

Du kan uden besvær indhente 3 tilbud på motorcykelforsikringer her på Mikonomi.dk. Du udfylder bare vores formular, så vil du inden længe modtage 3 gode forsikringstilbud på en motorcykelforsikring. Du modtager de 3 forsikringstilbud helt gratis. Desuden er det ganske uforpligtende, så du kan stille og roligt tage en beslutning, når du er blevet præsenteret for tilbuddene.

Der findes næsten ikke noget bedre end, at suse afsted på en motorcykel med vinden blæsende i håret på en lang motorvejsstrækning, hvor MC'en virkelig kan vise hvad den kan. Dog kan der jo desværre ske skader og uheld, så det er godt at være på forkant ved at have tegnet en motorcykelforsikring.

Sammenlign motorcykelforsikring gratis og se hvor meget du kan spare! Bestil tilbud
- tager under et minut

 

Hvad dækker en motorcykelforsikring?

Du kan tegne to typer forsikringer til din motorcykel:

  1. Ansvarsforsikring
  2. Kaskoforsikring

Ansvarsforsikringen er lovpligtig, når du ejer en motorcykel i Danmark. Forsikringen dækker et eventuelt erstatningskrav, hvis du eller din motorcykel er skyld i skader på andre personer eller deres ejendele.

Nogle forsikringsselskaber kræver, at du er fyldt 25 år førend, at du kan få lov til at tegne en motorcykelforsikring hos dem.

Kaskoforsikringen er ikke lovpligtig, men den kan alligevel være nyttig at tegne.

Forsikringen dækker ved skader på din egen motorcykel, eksempelvis ved parkering og trafikuheld. Forsikringen dækker også, hvis der bliver udøvet hærværk mod din motorcykel. Desuden dækker kaskoforsikringen ved brand samt ved tyveri.

Hvis du har lånt penge til at købe motorcyklen, kan långiver godt stille krav om at du tegner en kaskoforsikring.

Udvidet motorcykelforsikring

Du kan hos de fleste forsikringsselskaber vælge, at udvide din motorcykelforsikring med forskellige tilvalg.

Du kan tilvælge ekstra dækning af udstyr. Hvis du kun har en ansvarsforsikring, kan du tilvælge en særskilt tyveriforsikring.

Motorcykelforsikringen dækker som udgangspunkt kun i perioden 1.marts til 30.november, da det er motorcykelsæsonen. Det gør også, at forsikringen er lidt billigere, da risikoen for uheld er mindre, når vejene ikke er glatte.

Hvis du gerne vil køre om vinteren., så kan du vælge at blive forsikret for vinterkørsel. Det betyder, at du bliver forsikret for vintermånederne december, januar og februar. Forsikringen bliver godt nok dyrere, da de glatte veje øger risikoen for uheld. Men pengene er godt givet ud, for så er du sikker på, at være godt forsikret hele året rundt.

Desuden kan du vælge at sikre dig selv med en førerulykkesforsikring. Førerulykkesforsikringen dækker, hvis du selv kommer ud for en ulykke

Hvis dit forsikringsselskab ikke tilbyder en førerulykkesforsikring, så kan du som regel tegne den som tilvalg til din almindelige ulykkesforsikring.

Hvad koster en motorcykelforsikring?

Nogle forsikringsselskaber kræver, at du samler alle forsikringer hos dem, hvis du ejer en motorcykel med mange hestekræfter eller som vejer meget. En hurtig eller tung motorcykel udgør en større risiko for skader og uheld, så derfor er det som regel dyrere at tegne en motorcykelforsikring på sådan en motorcykel.

Det kan være svært at finde en motorcykelforsikring, hvis du ejer en Harley Davidson. På grund af større risiko for tyveri, er det nemlig ikke alle forsikringsselskaber, som vil forsikre din motorcykel, hvis du ejer en Harley Davidson.

Tiden er en faktor, da prisen på din motorcykelforsikring kommer an på, hvor længe du har ejet bil eller motorcykel. Jo mere rutineret en kører du er, og jo færre skader og uheld du tidligere har haft, jo bedre en pris på din forsikring. Hos nogle forsikringsselskaber kan du få en bedre aftale for din motorcykelforsikring, hvis du er over 30 år og har været foruden skader i mere end 3 år.

Prisen på en motorcykelforsikring varierer fra forsikringsselskab til forsikringsselskab. Ofte er der desuden besparelser at hente, hvis du samler flere forsikringer hos det samme selskab.

Disse faktorer kan påvirke prisen på din motorcykelforsikring:

  • Type motorcykel
  • Tid
  • Forsikringsselskab

Det er dog altid en god idé, at indhente flere tilbud fra forskellige forsikringsselskaber. Så kan du læse betingelserne igennem i forhold til dækning og begrænsninger. På denne måde er du sikker på, at finde frem til en god og billig motorcykelforsikring.

Du kan nemt indhente forsikringstilbud ved, at udfylde formularen øverst på siden. Så er du snart klar til at tegne en motorcykelforsikring, så du kan komme ud på vejene med din motorcykel.

Du kan læse mere om motorcykelforsikring herunder: